Kaavoitus: Vä­li­ky­län ja Ruskon teol­li­suus­aluei­den väliin suun­ni­tel­laan uutta työ­paik­ka-aluet­ta

Sää: Ke­vät­tal­ven nätit päivät jat­ku­vat Oulun seu­dul­la, kes­ki­viik­ko­na voi tulla lisää lunta

Luitko jo tämän: Oulun ke­hu­tul­la tont­ti­po­li­tii­kal­la on kään­tö­puo­len­sa – Ve­ron­mak­sa­jien rahoja on myös tuh­lat­tu, arvioi apu­lais­pro­fes­so­ri

Mainos: Mitä enemmän tiedät sitä helpommin äänestät, tilaa tästä Kaleva Digi + Lehti 2 kk 59,90 euroa

Lukijalta
Mielipidekirjoitus
Tilaajille

Eko­sys­tee­mit tuot­ta­vat yri­tyk­sil­le li­sä­ar­voa – Ro­bo­coast on val­mis­ta­van teol­li­suu­den di­gi­taa­li­nen in­no­vaa­tio­kes­kit­ty­mä

Euroopan komissio valitsi Robocoastin Euroopan digitaaliseksi innovaatiokeskittymäksi (European Digital Innovation Hub, EDIH). Sen tehtävänä on lisätä valmistavan teollisuuden kilpailukykyä edistämällä digitaalisten ratkaisujen käyttöönottoa teollisuudessa tarjoamalla yrityksille palveluita osaamisen kehittämiseen, testaamiseen, verkostoitumiseen ja rahoituksen hankintaan.

Robocoast EDIH:ä koordinoi Prizztech Oy, jonka kumppaneina toimivat 15 suomalaista korkeakoulua ja kuusi kansallista asiantuntijaorganisaatiota.

Suomessa on noin 23 000 teollisuusyritystä. Digitalisaatio edistää teollisuusyritysten liiketoiminnan tuottavuutta, vastuullisuutta, turvallisuutta sekä johtamiskäytäntöjä että mahdollistaa paremman innovointikyvykkyyden ja kasvun. Toiminnan uudistaminen ja digitaalisten ratkaisujen hyödyntäminen on eurooppalaisille teollisuusyrityksille kilpailukyvyn säilyttämisen kannalta välttämätöntä.

Syksyllä Suomessa toimintansa käynnistää myös kolme muuta EDIH-organisaatiota, joista yritykset voivat pyytää tukea kaiken tasoisiin digitalisaatioon liittyviin haasteisiin ja kehittämistarpeisiin.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.