Kouluruoka: Oulun kou­luis­sa tar­jot­tu oudon ha­jui­nen jau­he­li­ha­keit­to tut­ki­taan la­bo­ra­to­rios­sa

ADHD: Oulussa ke­hi­tet­tiin peli, joka voi jopa pal­jas­taa lapsen ADHD:n

Sirkus: Kahden lapsen äiti sai syk­syl­lä puhelun ja päätti karata sir­kuk­sen matkaan

Mainos: Markkinointitoimisto Kolmas Polvi etsii markkinoinnin asiantuntijaa - tutustu ja hae tästä

Lukijalta
Mielipidekirjoitus
Tilaajille

Eipä kai Terwa Toweria sinänsä ole vas­tus­tet­tu, vaan sen si­joit­ta­mis­ta rannan yk­kös­pai­kal­le

Pääsemme pois tornitalon varjosta kun jätämme sen rakentamatta tai siirrämme sopivampaan, arvoiseensa paikkaan. Eipä kai Terwa Toweria sinänsä ole vastustettu, vaan sen sijoittamista rannan ykköspaikalle, joka monien mielestä sopisi paremmin kulttuurin käyttöön. Vaikkapa sen suunnitteluvaiheessa olevan wau-arkkitehtuuria ilmentävän museon.

Toimittaja Antti Ervasti esitti kolumnissaan (Kaleva 27.9.) kovin kärjekkään ja kliseisen kannatuspuheenvuoron kirjaston taakse suunnitellusta tornihotellista. Hankkeella on ollut paljon vastustajia ja kovin vähän kannattajia; tässä yhden toisinajattelijan näkemyksiä Ervastin kirjoituksen eräisiin väittämiin.

Minulla on aivan toisenlainen kuva vaikkapa elämää suuremmista kysymyksistä. Sellainen on mielestäni se tosiasia, että vanhustenhuollon rahoituksessa Oulussa on vajetta, mitä Ervasti ikävästi vähättelee. Kirjaston takana oleva ”luonnonkaunis rääseikkö ja masentava paikka” – jos niin on, senkin hoito kuuluisi kaupungille. Rantoja on viime vuosina hoidettu aiempaa paremmin ja rantareitin upeat näkymät ovat kohentuneet entisestään, kiitos siitä.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.