Korona: Toimi näin, jos tulet ki­peäk­si tai epäilet ko­ro­na­tar­tun­taa – Ko­ko­sim­me PPSHP:n ja muiden toi­mi­joi­den ohjeet yhteen

Koronanyrkki: Ul­ko­ti­lo­ja kos­ke­via ra­joi­tuk­sia tar­kas­tel­laan uu­del­leen

Do­ku­ment­ti: Li­ma­mie­het tie­naa­vat rahaa opet­ta­mal­la po­kaa­maan naisia

PJ:n kaltaiset pelimiehet näyttävät muille, kuinka nainen isketään ja kaadetaan sänkyyn.
PJ:n kaltaiset pelimiehet näyttävät muille, kuinka nainen isketään ja kaadetaan sänkyyn.
Kuva: NOAH MEDIA GROUP

The Pickup Game


Ähäkutti, ei deittiseuran löytämisessä kyse ole kemiasta saati eikä tuurista. Kyse on ainakin amerikkalaisten mukaan jonkinlaisesta hypnoosista, puhtaasta iskutieteestä ja varsin kannattavasta miljoonabisneksestä.

The Pickup Game on dokumentti pokauksen jalosta taidosta ja siitä, kuinka pelimiehenä olemisella tehdään rahaa. Naiset kun ovat pelkkiä objekteja, joita pitäisi saada sänkyyn.

Asiakkaita on helppo saada: ensin myydään muutaman dollarin opas, kuinka kirjoittaa tytöille tehokkaita kasvaa syödessä on aika myydä pelimiehiksi haluavalle miesjoukolle monen tuhannen dollarin kenttäkurssi.

Rahaa tehdään myös salaa kuvatuilla videoilla, jossa näytetään koko prosessi: kuinka pahaa-aavistamaton naisihminen isketään ja sitten kaadetaan sänkyyn.

Naisia halvennetaan rehvastelumielessä

Kyse on pelistä, jossa naisia ei kannata kuunnella, sillä heidän mielipiteillään ei oikeastaan ole merkitystä.

Oppilaat pitävät opettajiaan pelastajina. Naisia halvennetaan rehvastelumielessä, mutta missä kulkee raja? Pukeeko pokaaminen enää 70-vuotiasta?

Kun yksi pelimies päättääkin mennä naimisiin, uskolliset asiakkaat pettyvät. Tavoitteena kun on ollut huikea seksikatalogi, ei onnellinen parisuhde.

Toisaalta neuvot voivat olla yksinkertaisiakin: käy yökerhoissa, kaupassa, pesulassa ja puhu naisille. Se auttaa yleensä löytämään seuraa helpommin kuin yksinään nurkassa nyhjöttäminen.

TV2 klo 21.15 ja Yle Areena