Parkkipaikat: Ko­ko­sim­me Oulun park­ki­hal­lit kar­tal­le ja sel­vi­tim­me, mitä pit­käai­kai­nen py­sä­köin­ti maksaa

Kolumni: Kas­vaa­ko Teams-opis­ke­li­jois­ta it­seop­pi­nei­ta hui­ja­rei­ta?

Luitko jo tämän: Täh­ti­tor­nin kah­vi­lan tu­ki­muu­ri on vaa­ras­sa sortua

Mainos: Tilaa tästä Kaleva Digi 13,90 €/kk

Tilaajille

Arvio: Val­heel­la on ka­tast­ro­faa­li­set seu­rauk­set Hotel Tran­syl­va­nia -a­ni­maa­tio­sar­jan uu­tuus­lef­fas­sa

Elokuvat

Hotel Transylvania: Monsterimania (Hotel Transylvania: Transformania), Yhdysvallat 2022. Ohjaus: Derek Drymon & Jennifer Kluska. Käsikirjoitus: Amos Vernon, Nunzio Randazzo & Genndy Tartakovsky. – Prime Video.

Kauhuviihteestä tuttuja hahmoja vyöryttänyt koko perheen animaatiokomedia Hotel Transylvania (2012) herätti hahmogalleriallaan mukavasti kiinnostusta ja kirvoitti satunnaisia nauruja. Sarjan kaksi jatko-osaa olivat jo enemmän pelkkää hölmöilyä ja komediana ohuempia, mutta katsojaluvut vain petrasivat niin Suomessa kuin maailmallakin.

Jatkoa oli siis odotettavissa.

Sarjan neljättä osaa Hotel Transylvania: Monsterimaniaa oltiin tuomassa elokuvateattereihin jo viime vuonna, mutta pitkälti koronan takia teatterilevitys jäi lopulta välistä, ja elokuva on päätynyt katsottavaksi Amazonin Prime Video -suoratoistopalveluun.

Edelliset elokuvat ohjannut Genndy Tartakovsky on kreditoitu tällä kertaa yhdeksi käsikirjoittajista, kun Derek Drymon ja Jennifer Kluska ovat jakaneet ohjausvastuun. Parivaljakko ohjasi myös Hotel Transylvania: Monsterilemmikit -lyhytelokuvan.

Uutuuselokuvassa 125 vuotta hirviöhotelliaan pyörittänyt vampyyrikreivi Dracula (äänenä Brian Hull/Jukka Rasila) aikoo jäädä eläkkeelle ja jättää bisneksen pyörittämisen tyttärelleen Mavisille (Selena Gomez/Yasmine Yamajako) ja vävypojalleen Johnnylle (Andy Samberg/Petrus Kähkönen).

Juuri ennen asian julkistamista Dracula tulee katumapäälle ja yrittää päästä pälkähästä pienellä valheella, jolla on katastrofaaliset seuraukset.

Jatka lukemista vain _eurolla_

Tutustu kuukauden ajan, voit peruuttaa milloin vain.