Pääkirjoitus: Tuore tut­ki­mus tuo esiin Oulun monet arkiset vah­vuu­det, ja siksi kiel­tei­sis­sä mie­li­ku­vis­sa ry­pe­mis­tä kan­nat­taa jo hillitä

Mielenterveys: Kuinka nuorta val­vo­taan OYSin psy­kiat­ri­sel­la osas­tol­la, jossa on muun muassa tu­pak­ka­paik­ka ja psy­koo­si­po­ti­lai­ta?

Jääkiekko: SM-sar­jan par­haa­na pe­laa­ja­na pal­ki­tun Markus Loposen te­ho­ket­ju johtaa Kärpät kul­ta­jah­tiin

Mainos: Jakajaksi Kaleva Mediaan kesän ajalle - tutustu ja hae tästä

Tilaajille

Arki sujuu lei­ki­ten Männyn per­hees­sä, kun le­luil­la on oma paik­kan­sa – vä­ri­tren­dien an­sios­ta las­ten­huo­neet on helppo pitää har­mo­ni­si­na

Männyn kolmilapsisessa perheessä riittää vilinää. Jokaisella lapsella on omannäköinen huone, jossa leikit pääsevät valloilleen. Kodin sisustus yhdistää uutta ja vanhaa: pojan huoneen sänky on kulkenut suvussa yli 60 vuotta.

Elea (vas.), Eelis ja Ellen Mänty ovat kiivenneet yli 60 vuotta vanhaan sänkyyn. Lapset tykkäävät leikkiä yhdessä, mutta omat huoneet mahdollistavat myös oman rauhan. Pulpetti on second hand -löytö, joka on löytänyt paikkansa Eeliksen huoneesta.
Elea (vas.), Eelis ja Ellen Mänty ovat kiivenneet yli 60 vuotta vanhaan sänkyyn. Lapset tykkäävät leikkiä yhdessä, mutta omat huoneet mahdollistavat myös oman rauhan.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.