Pääkirjoitus: Kau­pun­gin elin­voi­ma ei synny it­ses­tään, siksi Oulun ko­koi­nen kau­pun­ki tar­vit­see myös aree­nan­sa

Tulipalot: Kem­pe­le­läi­nen Anu Mikkola pelasti lap­si­per­heen pa­la­vas­ta talosta

Oikeus: Knuu­ti­lan­kan­kaan uutta K-su­per­mar­ke­tia ei tar­vit­se purkaa

Mainos: Tilaa tästä Kaleva Digi 13,90 €/kk

Tilaajille

Ant­ti­la, Turunen ja Kivistö Kär­pis­tä Lei­jo­nien ko­ti­tur­nauk­seen – Havana ja Ant­ti-Roi­ko Nais­lei­jo­nien vah­vuu­des­sa

Suomen miesten ja naisten jääkiekkomaajoukkueet pelaavat marraskuussa kotimaan kamaralla.

Teemu Turunen (77) on ollut yksi Kärppien alkukauden onnistujia.
Teemu Turunen (77) on ollut yksi Kärppien alkukauden onnistujia.
Kuva: Jukka-Pekka Moilanen

Suomen miesten jääkiekkomaajoukkueen päävalmentaja Jukka Jalonen julkisti maanantaina joukkueensa Euro Hockey Tourin turnaukseen, joka pelataan Turussa 10.–13. marraskuuta.

Kärpistä on mukana kolme pelaajaa. Hyökkääjät Marko Anttila ja Teemu Turunen sekä puolustaja Tommi Kivistö ovat Jaloselle erittäin tuttuja pelaajia jo aiempien vuosien arvokisoista. Kolmikon jokainen jäsen on myös esiintynyt syksyn liigapeleissä edukseen.

Pohjoisen kasvateista Turun-turnauksessa nähdään kaksi puolustajaa: nykyisin Färjestadia edustava Ville Pokka sekä Sveitsin liigan Langnaussa pelaava Vili Saarijärvi.

Tuttujen luottomiesten lisäksi Jalonen kelpuutti ryhmäänsä ensikertalaisia. Aapeli Räsänen (KalPa), Joona Ikonen (Ilves), Joose Antonen (KooKoo) ja Eetu Liukas (HPK) pelaavat Turussa ensimmäiset A-maaottelunsa.

Viime aikoina myllerryksen keskipisteessä ollut Suomen naisten maajoukkue pelaa 8.–12. marraskuuta niin ikään kotiturnauksen, jonka ottelut sijoittuvat Vierumäelle, Turkuun ja Vantaalle. Päävalmentaja Juuso Toivola valitsi joukkueeseen kaksi pelaajaa Kärpistä. Oona Havana ja Anna-Kaisa Antti-Roiko saavat näyttää parasta osaamistaan Naisleijonien hyökkäysketjuissa.

Jatka lukemista vain _eurolla_

Tutustu kuukauden ajan, voit peruuttaa milloin vain.