Taide: Ou­lu­lai­nen Elsi Tau­riai­nen jul­kai­si maa­laus­vi­deon ja sai 100 000 seu­raa­jaa

Neuvottelutaito: Oulun po­lii­sin neu­vot­te­lu­ryh­män vetäjä kertoo tiu­kim­mat ti­lan­teen­sa

Kolumni: Sek­suaa­li­nen ah­dis­te­lu on rikos ja siihen tulee suh­tau­tua sel­lai­se­na

Mainos: Tilaa tästä Kaleva Digi + Lauantai 15,90 €/kk

Tilaajille

An­tel­lin tyhjänä ole­vil­le lei­po­mo­ti­loil­le Höyh­tyäl­lä neu­vo­tel­laan uutta käyttöä – yhtiön suun­ni­tel­mat kiin­teis­tön osalta epä­sel­vät

Oulun kaupunki myöntää Katri Antellille osto-option, jolla yhtiö voi ostaa tontin omakseen. Näin se voi helpommin myydä kokonaisuuden jollekin niin halutessaan.

Kaupunki voi myydä Katri Antell Oy:lle tontin, joka on yhtiöllä pitkäaikaisella sopimuksella vuokralla. Tontti ja rakennus ovat Karjasillalla Poratiellä, jossa Antell piti leipomoa mutta lopetti sen toiminnan vuonna 2018.

Oulun kaupungin yhdyskuntalautakunta myönsi tiistaina maanvuokrasopimukseen osto-option Katri Antell Oy:lle.

– Meillä ei ole tarvetta enää omistaa leipomokiinteistöä. Me voimme kehittää kiinteistöä tai myydä sen. Molemmat mahdollisuudet ovat nyt auki, selventää Antellin toimitusjohtaja Tomi Lantto.

Antellin Karjasillan leipomissa leivottiin viimeiset leivät neljä vuotta sitten, minkä jälkeen tilat ovat olleet tyhjillään. Nyt käyttöä saattaa löytyä piankin.
Antellin Karjasillan leipomissa leivottiin viimeiset leivät neljä vuotta sitten, minkä jälkeen tilat ovat olleet tyhjillään.

Lue Digiä _0,25 € / viikko_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.