Luonto: Uhan­alai­set tör­mä­pääs­kyt kai­voi­vat jälleen pe­sä­ko­lon­sa ou­lu­lais­ra­ken­ta­jien hiek­ka­ka­soi­hin

Vaatteet: Kaksi ou­lu­lais­ta vaa­te­yri­tys­tä tais­te­lee pi­ka­muo­ti­bis­nes­tä vastaan

Oulu: Kii­ke­liin suun­ni­tel­tu me­ri­kyl­py­lä hakee jälleen li­sä­ai­kaa – ja on to­den­nä­köi­ses­ti saa­mas­sa sitä

Mainos: Tilaa tästä Kaleva Digi 13,90 €/kk

Tilaajille

An­tel­lin lei­po­mon alasajo sai ou­lu­lai­sen va­ra­toi­mi­tus­joh­ta­ja Annukka Lanton opis­ke­le­maan uutta – "Ra­vin­to­val­men­ta­ja­na jatkan ruuan pa­ris­sa"

Hallitusammattilainen, perheyrittäjä ja ravintovalmentaja kertoo uuden elämän rakentuneen luontevasti.

– Elän omien arvojeni mukaista elämää, Annukka Lantto kertoo.
– Elän omien arvojeni mukaista elämää, Annukka Lantto kertoo.
Kuva: Pekka Peura

Annukka Lantto uhkuu energiaa ja elinvoimaa. Suuria muutoksia viime vuosina kokenut Lantto pystyy uusin silmin arvioimaan syitä Antellin leipomon lopettamiseen ilman, että tekee kovasti kipeää.

Lanton viimeinen tehtävä Antell-konsernin varatoimitusjohtajana oli kannattamattoman leipomon alasajo ja liiketoiminnan lopettaminen elokuun lopussa vuonna 2018.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.