Nokia: Oulun len­to­yh­teyk­sien näi­vet­ty­mi­nen huo­let­taa toi­mi­tus­joh­ta­ja Lund­mar­kia

Asuntomarkkinat: Myl­ly­tul­lis­sa asutaan ker­ros­ta­los­sa, jonka jul­ki­si­vu on kesken

Jalkapallostadion: Oulun kau­pun­gin­hal­li­tus kä­sit­te­lee maa­nan­tai­na sta­dio­nin ra­hoi­tus­ta

Mainos: Tilaa tästä Kaleva Digi 13,90 €/kk

Tilaajille

Ana­lyy­si: Vih­reis­sä odottaa miesten vuoro – Pu­heen­joh­ta­ja­pörs­sis­sä nou­se­van Oras Tynk­ky­sen mie­les­tä puolue on jät­tä­nyt isot ky­sy­myk­set muille

Atte Harjanne ja Oras Tynkkynen ovat vahvoja ehdokkaita vihreiden seuraavaksi puheenjohtajaksi. Tynkkysen mielestä vihreät on keskittynyt liian kapeisiin aiheisiin, kuten translakiin. Vihreillä pitäisi olla enemmän annettavaa myös talouspolitiikan kaltaisissa laajemmissa kysymyksissä, kirjoittaa Lännen Median toimittaja Toni Viljanmaa.

Vihreiden puheenjohtaja Maria Ohisalo pudotti odotetun uutisensa heti pääsiäisen jälkeen tiistaina aamulla.

Ohisalo kävi tyylilleen uskollisesti tasapainoisesti läpi vihreiden tavoitteita ja saavutuksia, kunnes tuli johdonmukaisesti omaan tilanteeseensa.

– Uuden alun luomiselle on tärkeää, että uudet kasvot astuvat riviin. Olen ollut puoluejohdossa kahdeksan vuotta ja on aika tehdä tilaa uusille ihmisille, Ohisalo sanoi eduskunnan valtiosalissa samaan aikaan, kun uusia kansanedustajia virtasi sisään parlamenttiin.

Analyyttinen Ohisalo ei ole ehdolla, kun eduskuntavaaleissa rökäletappion kärsinyt vihreät valitsee uuden puheenjohtajan kesäkuun puoluekokouksessa Seinäjoella.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.