Käräjäoikeus: Omis­ta­jal­ta ka­ran­nut koira puri toista koiraa ja miestä Rak­si­las­sa

Jääkiekko: Kärpät ru­tii­ni­voi­tol­la kiinni ko­ti­etuun – Seu­raa­vak­si edessä tup­la­pe­lit HIFK:ta vastaan

Hyvinvointialueet: Me­ri-Lap­pi pohtii eroa­van­sa Lapista ja liit­ty­vän­sä Poh­tee­seen

Mainos: Tilaa Kaleva tästä

Tilaajille

Ana­lyy­si: Venäjä iski oh­juk­sil­la Uk­rai­nan kau­pun­kei­hin – Ze­lens­kyin mukaan vi­hol­li­nen lietsoo pa­niik­kia ja tuhoaa ener­gia­jär­jes­tel­mää: "Kyse on ter­ro­ris­teis­ta"

Venäjän puolustusministeriö ilmoitti, että "kaikkiin asetettuihin kohteisiin on osuttu". Ukrainan viranomaiset kertoivat, että ainakin toistakymmentä siviiliä sai surmansa ohjusiskuissa koko Ukrainan alueella. Kymmeniä haavoittui pelkästään pääkaupunki Kiovassa, ja uhrien joukossa oli lapsia.

Kun Venäjän sota ei saavuta tavoitteitaan, johtopäätös Kremlissä on joka kerta sama. Ei ole varmaan oltu tarpeeksi aggressiivisia, kun ei ole tavoitteita saavutettu.

Niinpä Vladimir Putin joukkoineen vain koventaa väkivaltaisuuksiaan ja suuntaa niitä entistäkin häikäilemättömämmin siviilien asuinoloihin, kun hänen valheelliselle perustalle rakentamansa Ukrainan miehitysoperaatio horjuu.

Varhain maanantaina Venäjä hyökkäsi ohjuksin Kiovaan ja liutaan muita Ukrainan suuria kaupunkeja.

Tavoitteena oli selvästikin sähköjen katkaiseminen Ukrainasta talven lähestyessä.

Venäjän ohjusiskut kohdistuivat aivan Kiovan keskustaan. Kaupungin korjaustyöntekijät korjaavat jälkiä kadulla suositun ravintolan läheisyydessä. Toistakymmentä kuoli ja kymmeniä ihmisiä sai vammoja eri puolilla Ukrainaa ohjusiskujen takia.
Venäjän ohjusiskut kohdistuivat aivan Kiovan keskustaan.

Lue Digiä _0,25 € / viikko_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.