Sisäilma: Töissä sai­ras­tu­nut ou­lu­lais­po­lii­si voitti yk­si­näi­sen tais­te­lun­sa

Kalevan podcastit: Raksila on isojen muu­tos­ten edessä, mutta min­kä­lais­ten?

Luitko jo tämän: Saija Tarkin upea jää­kiek­ko­ura oli tahdon, ai­ka­tau­lu­tuk­sen ja luo­vuu­den mes­ta­ri­teos

Tilaajille

Ana­lyy­si: Putin ottaa sel­kään­sä monella so­ta­rin­ta­mal­la – Venäjän armeija pe­rään­tyy Uk­rai­nan ky­lis­tä, joiden väestön Putin julisti Venäjän kan­sa­lai­sik­si "i­kui­ses­ti"

Venäjän perustuslakituomioistuin vain toisteli Putinin hämärät muotoilut ja piti hyvänä neljän Ukrainan alueen liittämistä Venäjään. Samoin teki Venäjän duuma. Entistä selvempää on, että taistelua ei käydä yksinomaan Venäjän varastamista Ukrainan maa-alueista vaan niiden ihmisistä. Putinin ja Venäjän johtokoneiston mukaan kaikista neljän alueen asukkaista tulee Venäjän kansalaisia automaattisesti.

Ukrainan länsipuolella Moldovassa ukrainalaiset ja paikalliset protestoivat sunnuntaina Venäjän Chisinaun suurlähetystön edustalla. Mielenosoittajan kyltissä luki Donetsk on Ukrainaa ja Putin on terroristi, Venäjän armeija joukkomurhaajia. YK:n arvion mukaan yli 7,5 miljoonaa ukrainalaista on paennut maastaan helmikuun 2022 jälkeen.
Ukrainan länsipuolella Moldovassa ukrainalaiset ja paikalliset protestoivat sunnuntaina Venäjän Chisinaun suurlähetystön edustalla. Mielenosoittajan kyltissä luki Donetsk on Ukrainaa ja Putin on terroristi, Venäjän armeija joukkomurhaajia.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.