Rakentaminen: Poh­jan­tien varteen kaa­vail­laan 60-met­ris­tä tor­ni­ta­loa

Oulun oikeustalo: Oulun uuden oi­keus­ta­lon ves­sas­ta kuu­lu­nut ku­mah­dus johti siihen, että kaikki wc-ti­lat pitää tar­kis­taa

Jääkiekko: Kärpät on noussut maan joh­ta­vak­si maa­li­vah­ti­kas­vat­ta­mok­si Roope Kois­ti­sen an­sios­ta

Mainos: Tilaa tästä Kaleva Digi 13,90 €/kk

Tilaajille

Ana­lyy­si: Hel­sin­gin jää­mi­nen ilman huip­pu­ta­paa­mis­ta oli odo­tet­tua – yk­sit­täi­ses­tä maasta ei haluta va­ki­tuis­ta ko­kous­paik­kaa

Helsinki oli mukana arvuuttelussa Bidenin ja Putinin tapaamispaikasta. Suomella on näyttöjä onnistuneista järjestelyistä, mutta kokouksia ei silti heru toistuvasti samalle maalle, kirjoittaa Lännen Median Jussi Orell.

Valkoisen talon tiistaina kertoma tieto Yhdysvaltojen ja Venäjän presidenttien kahdenvälisestä tapaamisesta oli odotettu uutinen.

Joe Biden ehdotti tapaamista kesäksi jo huhtikuussa. Spekulaatiot kohdistuivat etukäteen lähinnä kokouspaikkaan, joksi valikoitui lopulta Sveitsin Geneve.

Myös Suomi oli arvuuttelussa mukana, koska edellinen tapaaminen Vladimir Putinin ja silloisen presidentin Donald Trumpin kesken järjestettiin Helsingissä. Mahdollisina kokouspaikkoina pidettiin lisäksi muun muassa Itävallan Wieniä ja Islannin Reykjavikia.

Suomi sai edellisen, kesän 2018 tapaamisen järjestelyistä kehuja, vaikka kokous piti laittaa pystyyn lyhyellä varoitusajalla.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.