Vaalikone: Löydä sinulle sopivin ehdokas Kalevan vaa­li­ko­nees­ta

Pääkirjoitus: Tuore tut­ki­mus tuo esiin Oulun monet arkiset vah­vuu­det, ja siksi kiel­tei­sis­sä mie­li­ku­vis­sa ry­pe­mis­tä kan­nat­taa jo hillitä

Mielenterveys: Kuinka nuorta val­vo­taan OYSin psy­kiat­ri­sel­la osas­tol­la, jossa on muun muassa tu­pak­ka­paik­ka ja psy­koo­si­po­ti­lai­ta?

Mainos: Jakajaksi Kaleva Mediaan kesän ajalle - tutustu ja hae tästä

Tilaajille

Aleksei Na­val­nyil­le luetaan van­keus­tuo­mio Putinin ole­te­tun val­ta­kau­den loppuun 2030-lu­vul­le saakka – Tuomari si­vuut­ti op­po­si­tio­po­lii­ti­kon puo­lus­tuk­sen

Siperiassa hermokaasulla myrkytetty ja vapaaehtoisesti hoidosta Saksasta Venäjälle palannut korruptionvastaisen organisaation perustaja Aleksei Navalnyi on tarkoitus pitää vankilassa, kunnes presidentti Vladimir Putin syrjäytetään tai kuolee. Navalnyi puhui Vladimirin alueen vankilassa, mutta ääntä ei välitetty ulos.

Aleksei Navalnyi todettiin tiistaina syylliseksi muun muassa petokseen ja tuomarin loukkaamiseen välipuheilla Pokrovin vankilaan perustetussa Moskovan piirioikeuden istuntosalissa, johon ei päästetty paikalle saapuneita toimittajia. Navalny Live välitti kuvaa Navalnyin puolustautumisesta YouTubessa.
Aleksei Navalnyi todettiin tiistaina syylliseksi muun muassa petokseen ja tuomarin loukkaamiseen välipuheilla Pokrovin vankilaan perustetussa Moskovan piirioikeuden istuntosalissa, johon ei päästetty paikalle saapuneita toimittajia.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.