Politiikka: Merja Ra­sin­kan­gas vaihtaa kes­kus­tas­ta pe­rus­suo­ma­lai­siin, ko­koo­muk­ses­ta Oulun suurin val­tuus­to­ryh­mä

Oulun kaupunginjohtaja: Seppo Määtän joh­ta­ja­so­pi­mus hy­väk­syt­tiin – palkka 14 000 euroa

Luitko jo tämän: Bar­ta­ve­gen esit­tä­mä kri­tiik­ki jää­kie­kon ju­nio­ri­pe­lis­sä oli liikaa – se­los­tuk­set pantiin het­kek­si pannaan

Mainos: Tilaa Kaleva Digi koko vuodeksi samaan hintaan: 12,90 € / kk + 1 kk kaupan päälle, tilaa tästä

AC Oulu kohti Lii­ga­cu­pia ilman Rasmus Kar­ja­lais­ta, lauan­tai­na edessä vielä ken­raa­li­har­joi­tus KPV:tä vastaan – Kaleva näyttää ottelun suorana

Kaleva näyttää lauantaina tilaajilleen AC Oulu–KPV -harjoitusottelun selostettuna monikameralähetyksenä. Pääset katsomaan lähetystä myös euron tutustumistilausta vastaan.

Niklas Jokelaiselle ja AC Oululle lauantain harjoitusottelu on viimeinen ennen Liigacupin alkua. Haris Chantzopouloksen KPV:llä kauteen valmistautuminen on vielä alkuvaiheessa.
Niklas Jokelaiselle ja AC Oululle lauantain harjoitusottelu on viimeinen ennen Liigacupin alkua. Haris Chantzopouloksen KPV:llä kauteen valmistautuminen on vielä alkuvaiheessa.
Kuva: Jarmo Kontiainen

AC Oulu käynnisti vuoden harjoitusottelut lauantaina voitolla, kun SJK Akatemia kaatui Onni Suutarin lisäajan maalilla 1–0.

Palloa hallinnut kotijoukkue loi ottelussa tukun erinomaisia maalipaikkoja, mutta ruuti oli ratkaisevilla hetkillä märkää.

Katso videolta parhaat palat 14. tammikuuta pelatusta ottelusta.

Jobin postia oululaisille toi ykköshyökkääjä Rasmus Karjalaisen loukkaantuminen. Karjalaisen jalasta löytyi kuvissa murtumia ja hän on kokonaan sivussa AC Oulun Liigacup-taipaleelta. Miehen odotetaan kuitenkin olevan pelikunnossa Veikkausliigakauden alkuun mennessä.

AC Oulun kokoonpano on elänyt harjoitusotteluissa paljon. Vaihtorumba kuitenkin vähentynee lauantaina, kun harjoituskauden viimeisessä ottelussa vastaan asettuu KPV.

Kokkolalaisten kauden ensimmäinen harjoituspeli päättyi lauantaina SJK:ta vastaan 2–2. Tuolloin maalinteossa onnistui myös AC Oulun testissä ollut Oscar Dahlfors. KPV:n pelaajatilanne onkin viikonloppuna täysin erilainen kuin isäntien, kun vihreässä peliasussa näyttöjä antaa useampi testipelaaja.

Ottelu on AC Oululle viimeinen harjoituspeli ennen tosipelien alkua. Liigacup käynnistyy oululaisten osalta lauantaina 28. tammikuuta, kun vieraaksi saapuu Ilves.

Kaleva näyttää tilaajilleen AC Oulu–KPV -harjoitusottelun selostettuna monikameralähetyksenä. Pääset katsomaan lähetystä myös euron tutustumistilausta vastaan.
Suora lähetys Garam Masala Areenalta käynnistyy kello 13.30 ja ottelu vihelletään käyntiin kello 13.45.
Ottelusta tulee myöhemmin tallenne.