Mainos

Yrit­tä­jä älä jää yksin: ”Ta­lou­del­lis­ten ja jak­sa­mi­seen liit­ty­vien vai­keuk­sien kanssa kamp­pai­le­vil­le on tar­jol­la luot­ta­muk­sel­lis­ta ja mak­su­ton­ta apua”

Luottamuksellista ja maksutonta neuvontaa yritystoiminnan haasteellisiin tilanteisiin.

Yksin ei kannata jäädä, sillä talous- ja maksuvaikeuksien kanssa kamppaileville yrittäjille on tarjolla apua.
Yksin ei kannata jäädä, sillä talous- ja maksuvaikeuksien kanssa kamppaileville yrittäjille on tarjolla apua.
Kuva: Julius Konttinen

Yrittäjien tueksi on tarjolla luottamuksellinen ja maksuton valtakunnallinen neuvontapalvelu, joka auttaa ja neuvoo talous- ja maksuvaikeuksissa olevia yrittäjiä. Neuvojat ovat yrityksen talouden ja terveyttämisen asiantuntijoita.

Jos haluat keskustella alueella toimivien henkilöiden kanssa, voit ottaa yhteyttä alueen omaan tukiverkko-palveluun.

Yrittäjän tukiverkko on kaikille pohjoispohjalaisille yrittäjille avoin matalan kynnyksen luottamuksellinen palvelu, jossa sinulla on mahdollisuus keskustella mieltäsi painavista asioista liittyivätpä ne sitten liiketoimintaan tai omaan vointiisi. Puheluihin vastataan Pohjois-Pohjanmaan Yrittäjissä.

Asiantuntija käy tilannetta läpi keskustellen kanssasi ja auttaa ratkaisujen löytämisessä.

Voit ottaa yhteyttä matalalla kynnyksellä. Mieluummin jo siinä vaiheessa, kun jokin asia on alkanut askarruttamaan ja viimeistään siinä vaiheessa, kun yöunet ovat hävinneet ja laskupino kasvaa kasvamistaan.

Saat helpotusta tilanteeseesi, kun se käydään läpi yhdessä. Tehdään yhdessä kokonaisarvio ja suunnitelmat, joita toteuttamalla pääset asioissa eteenpäin. Yksin ei kannata jäädä.

Palvelusta ei laskuteta. Pohjois-Pohjanmaan Yrittäjät yhteistyössä Pohjois-Pohjanmaan Yrityskummien kanssa vastaa palvelusta. Taustalla toimii myös laaja asiantuntijaverkosto yrittäjää lähellä olevista tahoista.

Esimerkkejä tilanteista, jolloin kannattaa ottaa yhteyttä: p. +358 2950 24880 (pvm/mpm)
  • yrityksellesi on kertynyt maksamattomia laskuja
  • et enää pysty maksamaan lainoja ja niiden korkoja
  • et tiedä, mitä tehdä, kun työt tai myynti on vähentynyt
  • haluat keskustella yritystoimintasi tulevaisuudesta yleisesti
  • tunnet, että et enää jaksa talousvaikeuksissa yksin

Apua löytyy myös omasta maakunnasta p.  050 3437 490

-------------------------------------------------------------------------------

-

Risto Nummela Yrityskummiksi

Risto Nummela aloitti Yrityskummien uutena alueellisena yhteyshenkilönä. Nummela on pitkän linjan johtaja. Hän on toiminut niin pankki- kuin vakuutuspuolella ja hän tuntee hyvin liiketoiminnan perusteet.

Aluekummi pitää yhteyttä eri kuntien ja kaupunkien elinkeinojohtajiin sekä kaupunkien ja kuntien johtoon. Pohjois-Pohjanmaalla aluekummin laaja toiminta-alue kattaa kunnat Kalajoelta Kuusamoon.

Yrityskummit ovat apuna, kun yrittäjä tarvitsee sparrausta liiketoimintaan tai muuten tsemppiä yritystoimintaan. Apu on maksutonta.

Oulussa Yrityskummit päivystää torstaisin BusinessAsemalla (Hallituskatu 36 B) kello 8–9 kesäkuun 16. päivään asti lukuunottamatta helatorstaita 26.5.

Suomessa yrityskummialueita on 21 ja niissä jokaisessa on oma aluekummi. Valtakunnallista Suomen Yrityskummien toimintaa vetää oululaistaustainen Kaarlo Nurmiranta.