Tilaajille

Ym­pä­ris­tö kiittää ko­ti­mai­sen kalan syöjää – Näistä uusista re­sep­teis­tä saat intoa ra­vin­to­suo­si­tus­ten mu­kai­siin ate­rioi­hin

Kotimaisen kalan syöminen on hieno ympäristöteko, sillä luonnonkalan tai Itämeren rehulla kasvatetun kalan käytön lisääminen puhdistaa vesistöjä ravinteista.

Kokonaisen kalan valmistaminen on todella yksinkertaista, eikä tuore kala kaipaa isoa maustearsenaalia tai kastikkeita. Ruusukaalisipsit tuovat annokseen rouskua.
Kokonaisen kalan valmistaminen on todella yksinkertaista, eikä tuore kala kaipaa isoa maustearsenaalia tai kastikkeita. Ruusukaalisipsit tuovat annokseen rouskua.
Kuva: Kaikki aitini reseptit

Kun kalan valmistaa yhdessä kotimaisten kasvisten ja juuresten kera, saa lautaselle terveellisen hyvän mielen annoksen. Silakka- ja juurespellillä koko ateria valmistuu trendikkäästi kerralla uunissa.

Juureksia kannattaa lisätä mukaan ennakkoluulottomasti, sillä tässä on hyvä paikka kokeilla niitä, joita tulee käytettyä harvemmin. Uunipaahdettu juures on hieno makupari silakalle.