Nato-jäsenyys: Turkki tukee Suomen Na­to-jä­se­nyyt­tä

Uimavedet: Katso Kalevan ui­ma­ran­ta­ko­nees­ta, kuinka puhdas vesi lä­hi­ran­nal­la­si on

Yli-Iin Iso Pih­la­ja­suol­le suun­ni­tel­ta­vas­ta tuu­li­voi­ma­puis­tos­ta jär­jes­te­tään kes­kus­te­lu­ti­lai­suus tou­ko­kuun lopulla

Yli-Iin Iso Pihlajasuon alueelle on suunnitteilla tuulivoimapuisto. Tuulivoimapuiston osallistumis- ja arviointisuunnitelmasta sekä puiston ympäristövaikutuksista järjestetään tiedotus- ja keskustelutilaisuus tiistaina 31. toukokuuta, tiedottaa Oulun kaupunki. Tilaisuus toteutetaan etäyhteydellä kello 18.

Tiedotustilaisuutta varten voi lähettää ennakkokysymyksiä Matti Konttiselle ja Virpi Haveriselle osoitteisiin matti.konttinen@ouka.fi ja virpi.haverinen@ouka.fi.

Pahkakosken Energia Oy suunnittelee Iso Pihlajasuon alueelle enintään yhdeksän tuulivoimalan rakentamista. Tuulivoimapuistoksi suunniteltu alue on noin neljäntoista kilometrin päässä Yli-Iin keskustasta.

Tiedotustilaisuudessa käsiteltävä suunnitelma on nähtävissä Oulun kaupungin verkkosivuilla 17. toukokuuta alkaen. Suunnitelmasta voi esittää palautetta sähköisesti osoitteeseen kirjaamo@ouka.fi tai postitse osoitteeseen Oulun kaupungin kirjaamo, PL 71 90015 Oulun kaupunki.