Yrittäjän tarina: Ou­lu­lai­nen Risto Hoik­ka­nie­mi vastasi pu­he­luun, joka johti kon­kurs­siin ja mil­joo­na­vel­koi­hin

Koti: Vauva pani ou­lu­lai­sen Kar­ja­lan perheen huo­ne­jär­jes­tyk­sen uusiksi

Keskoset: Ii­läi­nen Vera Tur­ti­nen painoi syn­tyes­sään vain 500 grammaa

Mainos: Jakajaksi Kaleva Mediaan – tutustu ja hae tästä

Pääkirjoitus
Tilaajille

Yh­teis­ten asioi­den hoito on hal­li­tuk­ses­sa vaih­tu­nut oman vaa­li­kan­na­tuk­sen nos­ta­mi­sek­si, josta suu­rin­ta tuskaa kokee kes­kus­ta

Marinin hallitus näyttää menettäneen päätöksentekokykynsä. Nyt vain ajelehditaan kohti vaaleja. Maassa on toimintakykyinen hallitus vasta reilun puolen vuoden päästä. Kansalaiset ansaitsevat parempaa.

Seuraavat eduskuntavaalit pidetään meillä aikataulun mukaan ensi huhtikuun 2. päivänä. Aikaa vaaleihin on siis neljä kuukautta, seuraavan hallituksen syntyyn vähintään vielä kuukausi päälle.

Politiikkaa seuraaville kansalaisille tulevat kuukaudet voivat olla joko erityisen kiinnostavia tai poikkeuksellisen tuskaisia riippuen siitä, mistä kukin katsomossa nauttii.

Marinin viiden puolueen hallitukselta ei kannata odottaa enää suuria tekoja. Näkyvintä sen toimissa on viime viikkoina ollut kykenemättömyys sopia. Toimeenpanovaltaa käyttävältä valtioelimeltä suoritus on onneton.

Heikommillakin hoksottimilla varustettu huomaa jo, että pääministeri Sanna Marinin (sd.) ja valtiovarainministeri Annika Saarikon (kesk.) välit ovat hyiset.

Tiistaina keskustan edustajat äänestivät hallituksen esitystä vastaan, kun eduskunnan ympäristövaliokunta

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.