Autot: Au­ton­raa­to muuttui ou­lu­lai­sen tu­nin­ki­ker­hon hal­lis­sa 30 000 euron sau­na-au­tok­si

Kaleva Live: Koi­vu­lan tilan lehmät kir­ma­si­vat lai­tu­mel­le Mu­hok­sel­la

Koti-Kaleva: Ou­lu­lais­per­heen re­mon­tit tehdään nol­la­bud­je­til­la – tar­vik­keet han­ki­taan omista va­ras­tois­ta ja ros­ka­la­va­ryh­mäs­tä

Mainos: Tilaa tästä Kaleva Digi 13,90 €/kk

Tilaajille

Vii­kon­lo­pun kelk­ka­tur­mis­ta uutta tietoa: Ko­la­ris­sa kuoli ul­ko­paik­ka­kun­ta­lai­nen nuori, Ro­va­nie­mel­lä kelk­kai­li­jan koh­ta­lok­si koitui suis­tu­mi­nen rei­til­tä

Poliisi selvittää, oliko ylinopeudella osuutta Kolarissa viime viikonloppuna tapahtuneessa kuolemaan johtaneessa moottorikelkkaonnettomuudessa. Poliisi tutkii tapahtumaa nimikkeillä liikenneturvallisuuden vaarantaminen ja kuolemansyyn tutkinta. Alkoholilla ei epäillä olevan osuutta asiaan.

Onnettomuus tapahtui Kolarin Ruonajärven maastossa lauantaina iltapäivällä.

Ulkopaikkakuntalainen kuljettaja oli virallisella moottorikelkkareitillä menettänyt moottorikelkkansa hallinnan ja suistunut reitiltä. Tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Kirsi Huhtamäki Lapin poliisilaitokselta kertoo kelkkareitin olleen sinä päivänä pehmeä ja töyssyinen.

Kuljettaja oli kortillinen nuori henkilö. Hänen kyydissään ei ollut matkustajaa eikä onnettomuudessa loukkaantunut muita ihmisiä.

Hänellä oli aiempaa kokemusta kelkkailusta ja yllään hänellä oli asianmukaiset kelkkavarusteet. Huhtamäen mukaan hän oli kelkkaillut Kolarin alueella ennenkin.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.