Viihde

Perjantaina tanssitaan vanhojen hittien tahdissa ja lauantaina Poika saunoo – Untorock valtaa Utajärven jäähallin viikonloppuna

Siskokset Kaisa ja Anna Karjalainen muodostavat Maustetytöt-yhtyeen. He esiintyvät Untorockissa perjantaina 14.6. KUVA: Maiju Pohjanheimo
Viihde 13.6.2019 19:25
Henriikka Uusitalo

Untorockiin menijät pääsevät nauttimaan laajasta artistikattauksesta, jonka esiintyjät edustavat erilaisia musiikkigenrejä. Perjantain ja lauantain aikana lavalle nousee yhteensä kolmetoista esiintyjää. Mukana on niin paikallisia artisteja kuin nostalgiaa herättäviä bändejä.

Festivaalin perjantai-illan pääesiintyjät muistetaan viime vuosituhannen vaihteen tienoilla julkaistuista, eurodance-henkisistä hiteistään. Puolilta öin aloittava toijalaislähtöinen Cholare tuli tunnetuksi ensimmäisestä singlestään, Univiidakosta. Vuonna 1994 perustetun Movetronin kappaleista muun muassa "Romeo ja Julia" ja "Ristinolla" menestyivät singlelistalla hyvin.

Niitä ennen perjantai-illassa esiintyy kenties festivaalin "villikortti", vaalalainen Maustetytöt. Kahden sisaruksen duon musiikki poikkeaa tyyliltään tapahtuman muista esiintyjistä. Duo on esimerkiksi nimennyt esikuvakseen Leevi and the Leavingisin. Maustetytöt on ehtinyt nousta valtakunnallisesti ilmiöksi, vaikka se on julkaissut vasta muutaman kappaleen. Siskokset keikkailevat tänä kesänä muun muassa Bättre Folk-, Ruisrock- ja Pori Jazz -festivaaleilla.

Lauantain esiintyjäkaarti on miesvaltainen. Monille tuttuja nimeä ovat radiohiteistään tunnetut Uniklubi ja Happoradio. Illan toiseksi viimeisen artistin, Pojun, Poika saunoo -kappale on puolestaan raikunut tänä keväänä kiekkokansan huulilla.

Molempien päivien kahdelle ensimmäiselle keikalle on vapaa pääsy. Perjantain aloittaa paikallinen artisti Jenni, jonka jälkeen lavalle nousee Yoki. Lauantain ensimmäiset esiintyjät ovat Unton bändikisan voittaja Groupie High School ja JIS.

Untorock järjestetään Utajärven jäähallissa kirkonkylällä 14.–15.6.2019. Tapahtuma on ikärajaton, mutta festareilta löytyy anniskelualueita täysi-ikäisille.

Täysi-ikäiset pääsevät halutessaan myös esittelemään laulutaitojaan alueen karaoketeltassa. Festariohjelman lomassa tunnelmaa ylläpitää DJ.

Untorockin aikataulut

PERJANTAI

18:00 Jenni

18:45 Yoki

20:00 Dynamo

21:15 Soulhealer

22:30 Maustetytöt

00:00 Chorale

01:30 Movetron

 

LAUANTAI

18:00 Groupie High School

19:30 JIS

21:00 Tippa

22:30 Uniklubi

00:00 Poju

01:30 Happoradio

MAINOS

Kommentoi

Uutisvirta

6:53
Merikoskenkadun asfalttiin Tuirassa ilmestyi yllättäen suuri monttu – "Ajoneuvolle olisi voinut käydä huonosti"
6:34
Mies kaahasi Kuusamontiellä Oulussa yli 170 kilometrin nopeudella
6:33
Moottoripyörä ja auto kolaroivat Oulun Peltolassa – nainen kaatui törmäyksessä moottoripyörällä ja loukkaantui
6:19
Huumeissa autolla ajanut mies otettiin kiinni Haukiputaalla – amfetamiinia käyttänyt nainen jäi kiinni ratista Tuirassa
6:11
Pelialan ihmiset harmissaan Oulu Game Labin muutoksista - Oamkin rehtori: "Yritysten liikevaihdot eivät ole mairittelevia"
6:00
Johnson saa vastata sopastaan – pääministerinä hän tarvitsee puhetaitojaan ja karismaansa
6:00
Ulkoministeriö ei aio ohjeistaa suurlähetystöjä al-Holin suomalaisista – ”Ei tarvetta erityisohjeisiin”

Etusivulla nyt

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Metsäpalovaroitus on voimassa Uudenmaan, Päijät-Hämeen, Kymenlaakson, Etelä-Karjalan, Keski-Suomen, Etelä-Savon, Pohjois-Savon, Etelä-Pohjanmaan ja Keski-Pohjanmaan maakunnissa, Pohjois-Pohjanmaan maakunnassa lukuun ottamatta Taivalkosken ja Kuusamon kuntia sekä seuraavissa Lapin kunnissa: Simo, Ranua, Kemi, Keminmaa, Tornio, Ylitornio, Tervola, Pello, Rovaniemi, Kolari, Sodankylä, Enontekiö ja Inari.

Hellevaroitus: Lähivuorokauden aikana on odotettavissa tukalaa hellettä koko maassa lukuun ottamatta Pohjois-Karjalan ja Etelä-Karjalan maakuntia sekä Enontekiön kuntaa.

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Naton kannatus hurjassa nousussa

181 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Demokratia on tuhon tiellä somen takia

Äänioikeus olisikin korkea aika muuttaa maksulliseksi ja kaupallisesti oikeudeksi. Tulisi harkintaa äänestyskäyttäytymis... Lue lisää...
Dick Nordic

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

24.7.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi


stats-image