Työelämä: Ou­lu­lai­nen Simo Ke­kä­läi­nen tapasi kiin­nos­ta­van eng­lan­ti­lai­sen ja hieroo nyt kaup­po­ja Va­lio­lii­ga­seu­ran kanssa

Liikenne: Hurjaa yli­no­peut­ta ajanut au­toi­li­ja jäi kiinni Kuu­sa­mon­tiel­lä Oulussa

Luitko jo tämän: Ou­lu­lai­sen Paulus Män­ty­län, 33, rin­nas­sa sykkii jo kolmas sydän

Mainos: Tilaa Kaleva tästä

Tilaajille

Vanha va­ras­to­hal­li muuttuu mo­ni­puo­li­sek­si asuin­kort­te­lik­si Oulun Top­pi­las­sa – ­hoi­va­pal­ve­lu­jen pitäisi olla valmiit jo vuoden päästä

Palvelukortteli toteutetaan yhteistyönä: Hoivatilat toimii hankkeessa rakennuttajana, Norlandia Care hoivapalvelujen tuottajana.

Toppilaan Oulun vanhan sataman alueelle Satamatielle ollaan rakentamassa palvelukorttelia, jonne on tulossa asunnot 124 ihmiselle: 90 paikkaa ympärivuorokautiseen yhteisölliseen asumiseen ja 34 asuntoa yhteisölliseen asumiseen.

Hankkeesta vastaavat Hoivatilat ja Norlandia Care, joka tulee rakennukseen hoivapalvelujen tuottajaksi. Rakennukseen tulee kaikkiaan 10 600 kerrosneliötä. Palvelukorttelikokonaisuuteen sijoittuu useita palvelujen tarjoajia. Lähialueelle tulee paljon myös tavanomaista rakentamista, eli erilaiset asumismuodot alueella sekoittuvat.

Kortteliin rakennetaan sisäpihat, joissa lasten ja aikuisten on mahdollista kohdata, ja sisäpuutarhassa voi viettää vapaa-aikaa. Muistisairaille ja ikäihmisille tarjotaan turvalliset ulkoilupaikat.

Hoivatiloille ja Norlandia Carelle valmistuu ensi vuonna palveluasumiskortteli vanhan varastohallin tilalle.
Hoivatiloille ja Norlandia Carelle valmistuu ensi vuonna palveluasumiskortteli vanhan varastohallin tilalle.

Lue Digiä _0,25 € / viikko_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.