Pääkirjoitus: Edus­kun­ta­vaa­lien voit­ta­jan paikka on vielä jaossa, ko­koo­mus on kan­gis­tu­mas­sa lop­pu­suo­ran al­kaes­sa

Nyrkkeily: Ou­lu­lai­nen Sami Elo­vaa­ra ylsi nyrk­kei­lyn MM-ot­te­luun saakka ja kävi läpi huu­me­hel­ve­tin

Rikokset: Päih­ty­neil­le on tar­jot­tu Oulussa al­ko­ho­lia ja au­to­kyy­tiä, jonka jälkeen heiltä on va­ras­tet­tu rahaa

Mainos: Tilaa Kaleva Digi koko vuodeksi samaan hintaan: 12,90 € / kk + 1 kk kaupan päälle, tilaa tästä

Tilaajille

Vanha Kaleva: Suuri määrä pui­ma­ko­nei­ta esillä Tik­ku­ri­las­sa, mukana uu­tuuk­sia

Kaleva 17.1.1923. Valtion maatalouskoneiden koetuslaitoksen toimesta aloitettiin viime marraskuussa puimakoneiden koetukset Tikkurilassa. Koeteltavana ovat olleet kaikki huomattavimmat puimakoneet, jotka ovat nykyään käytännössä maassamme ja sellaisetkin, jotka vasta viime syksynä ovat valmistuneet eivätkä ole ennättäneet kauppoihin.

Jotta yleisöllä ja halukkailla ostajilla olisi tilaisuus perehtyä näihin koneisiin ja samalla tilaisuus verrata useampia koneita samanaikaisesti, järjestetään yleisölle tammikuun 20 p:nä koetuspaikalla tilaisuus käydä katsomassa näitä koneita. Samalla antavat liikkeiden edustajat tietoja ja selityksiä koneistaan.

Nähtävinä ovat seuraavat pienviljelijälle sopivat koneet: Tarkka 10, Sampo 4 ja Sirkka patentti, jotka kaikki ovat uutuuksia.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.