Pääkirjoitus: Edus­kun­ta­vaa­lien voit­ta­jan paikka on vielä jaossa, ko­koo­mus on kan­gis­tu­mas­sa lop­pu­suo­ran al­kaes­sa

Nyrkkeily: Ou­lu­lai­nen Sami Elo­vaa­ra ylsi nyrk­kei­lyn MM-ot­te­luun saakka ja kävi läpi huu­me­hel­ve­tin

Rikokset: Päih­ty­neil­le on tar­jot­tu Oulussa al­ko­ho­lia ja au­to­kyy­tiä, jonka jälkeen heiltä on va­ras­tet­tu rahaa

Mainos: Tilaa Kaleva Digi koko vuodeksi samaan hintaan: 12,90 € / kk + 1 kk kaupan päälle, tilaa tästä

Tilaajille

Vanha Kaleva: Koko Liminka liik­keel­lä suolan käytön vä­hen­tä­mi­sek­si

KALEVA 14.1.1998  Limingassa ollaan näinä aikoina erityisen tarkkoja suolan suhteen. Kunta on mukana laajassa mineraalisuolakokeilussa, joka aloitettiin tämän viikon alussa. Kokeiluissa halutaan katsoa, voidaanko suolan natrium vähentää terveelliselle tasolla kertaheitolla käyttämällä tavallisen suolan sijasta mineraalisuolaa.

Kunnan kouluissa on jo viime vuoden maaliskuusta lähtien siirrytty Pansuolan käyttöön, mutta nyt mukana on suuri joukko muitakin tahoja:  perhepäivähoitajat, terveyskeskus, palvelukoti, kotitalousoppilaitos, kansanopisto, koulukoti, Ala-Temmeksen vanhainkoti, huoltoasema, hotelli, Limingan osuusmeijeri, leipomo, paikallisia kauppoja, pankki jne.

Limingan kunnassa kokeilusta vastaa terveyskasvatuksen yhdyshenkilö Annikki Törmänen, joka on tyytyväinen, että suolakokeilu on saanut näin hyvän vastaanoton.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.