Vaalikone: Löydä sinulle sopivin ehdokas Kalevan vaa­li­ko­nees­ta

Pääkirjoitus: Kisa vaalien yk­kös­pai­kas­ta on nyt huip­pu­ki­reä, ja siksi pienet mo­kai­lut tai on­nis­tu­mi­set voivat rat­kais­ta lop­pu­tu­lok­sen

Rikokset: Yli­vies­kan kou­lu­puu­ko­tuk­ses­ta epäilty van­git­tu

Mainos: Jakajaksi Kaleva Mediaan kesän ajalle - tutustu ja hae tästä

Tilaajille

Vanha Kaleva: Ame­ri­kas­ta saatiin lah­joi­tus Ou­lun­kin dia­ko­nis­sa­ko­dil­le, kadun hie­koit­ta­mi­sen lai­min­lyön­nis­tä sakkoja

Kaleva 22.12.1920. Lahjoitus Oulun diakonissakodille. Oulun diakonissakoti on kuluneella wiikolla saanut wastaanottaa Amerikan ewankelis-luterilaisten kirkkojen awustuksena Smk. 50,000 lahjoituksen käytettäwäksi diakonissakodin tarpeisiin, etupäässä diakonissain kaswattamista warten.

Lahjoitus on vain pieni osa siitä summasta, jonka mainitut amerikkalaiset ewankelisluterilaiset kirkot owat tähän tarkoitukseen antaneet.

Kaikille muillekin Suomessa olewille diakonissakodeille on nim. awustusta annettu jokseenkin saman werran, nim. Helsingin, Wiipurin ja Sortawalan.

Uusia kahwintuontilupia myönnetty. M.m. Oulun läänin kauppaliikkeille. Mikäli Iltalehti on teollisuushallitukselta saanut tietää owat kahwintuontilisenssit nyttemmin walmistuneet ja osittain jo jaettukin.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.