Vaalikone: Löydä sinulle sopivin ehdokas Kalevan vaa­li­ko­nees­ta

Pääkirjoitus: Kisa vaalien yk­kös­pai­kas­ta on nyt huip­pu­ki­reä, ja siksi pienet mo­kai­lut tai on­nis­tu­mi­set voivat rat­kais­ta lop­pu­tu­lok­sen

Rikokset: Yli­vies­kan kou­lu­puu­ko­tuk­ses­ta epäilty van­git­tu

Mainos: Jakajaksi Kaleva Mediaan kesän ajalle - tutustu ja hae tästä

Tilaajille

Val­tio­neu­vos­ton entinen vies­tin­tä­joh­ta­ja Päivi Ant­ti­kos­ki siirtyy joh­ta­jak­si SOK:lle – vas­tuu­aluei­na mark­ki­noin­ti ja vies­tin­tä

Päivi Anttikoski on nimitetty Suomen Osuuskauppojen Keskuskunta SOK:lle johtajaksi ja konsernijohtoryhmän jäseneksi. Anttikosken vastuulla tulee olemaan S-ryhmän markkinointi, viestintä ja vastuullisuus. Asiasta kertoi SOK tänään maanantaina.

– Päivi Anttikoskella on laajaa yhteiskunnallista kokemusta niin mediasta kuin poliittisesta päätöksenteosta. Uskon hänen tuovan meille uutta osaamista ennen kaikkea vaikuttamistyöhömme ja vuoropuheluun sidosryhmien kanssa, sanoo SOK:n pääjohtaja Hannu Krook tiedotteessa.

Anttikoski kertoi viime viikolla jättävänsä tehtävänsä valtioneuvoston viestintäjohtajana. Ennen valtioneuvoston viestintäjohtajan virkaa Anttikoski teki pitkän uran MTV:llä ja Helsingin Sanomissa.

Anttikoski aloittaa uudessa tehtävässään karenssiajan päätyttyä, 16.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.