Vaa­te­ket­ju Kekäle avaa Oulussa syys­kuun alussa – kak­si­ker­rok­si­nen myymälä työl­lis­tää 15 hen­ki­löä

Joensuulainen vaateketju Kekäle avaa ensimmäisen myymälänsä Ouluun syyskuun alussa. Ketjun kymmenennen myymälän avajaisia vietetään torstaina 5. syyskuuta.

Kekäle avaa liikkensä paikalle, jossa sijaitsi aiemmin KappAhl.
Kekäle avaa liikkensä paikalle, jossa sijaitsi aiemmin KappAhl.
Kuva: Jarmo Kontiainen

Joensuulainen vaateketju Kekäle avaa ensimmäisen myymälänsä Ouluun syyskuun alussa. Ketjun kymmenennen myymälän avajaisia vietetään torstaina 5. syyskuuta. Myymälä sijaitsee osoitteessa Isokatu 30, Isokadun ja Saaristokadun kulmassa. Tällä paikalla toimi aiemmin vaateliike KappAhl, joka muutti Kirkkokadulle vuonna 2016.

Uusi myymälä tuo Ouluun 15 uutta työpaikkaa. Yrityksen toimitusjohtaja Joonas Kekäle kertoo, että rekrytoinnit hoidettiin touko-kesäkuussa, ja kaikki paikat on täytetty. Osa työntekijöistä on jo aloittanut työnsä uuden myymälän valmistelussa, loput aloittavat Kekäleen mukaan lähiaikoina.

– Paikoista oltiin todella kiinnostuneita ja hakijoita oli paljon. Pistin merkille, että hakijat olivat mahtavia tyyppejä. Saimme myymälään erityisen hyviä oululaisia tekijöitä, Kekäle kehuu.

Tulevalta syksyltä yritys odottaa Joonas Kekäleen mukaan eritoten oululaisten asiakkaiden tapaamista. Hän toivoo, että myymälän toiminta lähtee käyntiin mahdollisimman nopeasti.

Myymälän valmistelu on toimitusjohtaja Kekäleen mukaan sujunut ongelmitta. Ouluun avattava liike on ketjun pohjoisin myymälä. Kaksikerroksinen kauppa myy naisten- ja miestenvaatteita. Lasten vaatteet eivät sisälly Oulun myymälän valikoimaan.

– Lasten vaatteet löytyvät nettikaupasta. Niitäkin voi tietenkin halutessaan tilata myymälään ja noutaa sieltä.

Kekäle kommentoi asiaa Kalevalle myös aiemmin tänä vuonna, jolloin hän korosti yrityksellä olevan jo oululaista asiakaskuntaa verkkokaupassa.

– Oulu on meille kiinnostava paikka, olemme etsineet sieltä sopivia tiloja jo pitkään.