Tulipalot: Tältä näyt­tä­vät tu­li­pa­lon jäljet Oulun Ran­ta­ka­dul­la

Koulut: Oulun ainoa kak­si­kie­li­nen enk­ku­luok­ka pyörii Poh­jois-Ri­ta­har­jus­sa

Ihmiset: Hai­luo­to­lai­sel­la Juha Topilla on tai­to­ja, joiden vuoksi elo­ku­va­tuo­tan­not soit­ta­vat hänelle

Mainos: Tilaa Kaleva tästä

Unoh­det­tu­jen helmien äärellä — Radio Kalevan Me­tal­li­lou­hok­sen toi­ses­sa jak­sos­sa to­teu­tet­tiin toi­vei­ta ja soi­tel­tiin myös har­vem­min kuultua heviä

Metallilouhos on Radio Kalevan kerran kuukaudessa esitettävä metallimusiikin-erikoisohjelma, jossa puhutaan ja kuunnellaan raskaampaa musiikkia läheltä ja kaukaa. Studiossa vakiojäseninä toimivat Lauri Tuohimaa (Embraze, Charon, For My Pain..) ja Juho Viinikanoja (Slow Fall), sekä juontaja Ville Muikkula.

Oulu
Radio Kalevan kerran kuukaudessa metallimusiikin erikoisohjelmassa istahdetaan kuuntelemaan raskaampaa musiikkia läheltä ja kaukaa. Studiossa Ville Muikkula, Lauri Tuohimaa ja Juho Viinikanoja.
Radio Kalevan kerran kuukaudessa metallimusiikin erikoisohjelmassa istahdetaan kuuntelemaan raskaampaa musiikkia läheltä ja kaukaa. Studiossa Ville Muikkula, Lauri Tuohimaa ja Juho Viinikanoja.

Radio Kalevan Metallilouhoksen, eli metallimusiikin erikoisohjelman toisessa jaksossa etsittiin unohdettuja helmiä: kappaleita, joita ei kuule niin kauhean usein tai ne ovat ajan saatossa hieman jääneet vähälle huomiolle. Millaisia tapauksia tämän otsikon alta sitten löytyikään, kun Lauri Tuohimaa ja Ville Muikkula asettivat kaivoskypärät päähänsä ja lähtivät tutkimaan?

Kuuntele Metallilouhoksen toinen jakso alla olevasta playeristä!

Seuraavan kerran Metallilouhos kuullaan Radio Kalevalla perjantaina 26.1. klo 17 alkaen! Ohjelmasarjan ensimmäiset jaksot soivat uusintana lauantaisin klo 22 alkaen!

Radio Kalevan Metallilouhos, jakso 2, toukokuu 2023
Tekijä: Ville Muikkula
Radio Kalevan Metallilouhos, toukokuun 2023 soittolistalla

W.A.S.P. - Sleeping (In the Fire)

Murena - Huipennus

Machine Men - Circus of Fools

Paradise Lost - Say Just Words

FM2000 - Minamina-laulu

Down - Swan Song

Eternal Tears of Sorrow - Autumn's Grief

Mana Mana - Kuolla Elävänä

Black Sabbath - Rat Salad

Slayer - Disciple