Tähtijuttu: Hou­kut­taa­ko Suomi vain hyvällä so­siaa­li­tur­val­laan? – Ilman asen­ne­muu­tos­ta ul­ko­maa­lai­sis­ta ei saada hel­po­tus­ta työ­voi­ma­pu­laan

Koti: Ou­lu­lai­sen Hillin perheen vuoden van­has­sa kodissa mie­len­kiin­toi­sen lisän tuovat si­sus­tuk­ses­sa käy­tet­ty vaneri sekä ik­ku­noi­na toi­mi­vat la­si­ele­men­tit

Tilaajille

Ul­koi­nen paine tai kri­tiik­ki eivät vaikuta Kärp­pien pää­val­men­ta­jan Lauri Mik­ko­lan it­se­tun­toon – "Mi­nul­la on ym­mär­rys siitä, missä pes­tis­sä olen, ja mil­lai­nen on vaa­ti­mus­ta­so"

Lauri Mikkola, 40, on valmentanut Kärpissä lähes puolet elämästään. Nyt hän on vetovastuussa suomalaisen kiekkoilun mahtiseurassa. Haaste on suuri, mutta Jäälin kasvatti sanoo olevansa siihen valmis.

Lauri Mikkola on käynyt pitkän koulun Kärpissä ennen liigajoukkueen päävalmentajuutta.
Lauri Mikkola on käynyt pitkän koulun Kärpissä ennen liigajoukkueen päävalmentajuutta.
Kuva: Jukka-Pekka Moilanen

Periksi ei voinut antaa. Oli painettava päälle hampaat irvessä, vaikka vastustaja oli isompi, vanhempi ja paljon taitavampi.

Lopputulos oli arvattava. Kerrostie 6:ssa sijaitsevan rivitalon päädyssä pelatut pihapelit päättyivät poikkeuksetta painiin, jossa nyrkitkin heiluivat. Yleensä jollain tuli itku.