Henkirikokset: Oulussa jo toinen hen­ki­ri­kos viikon sisään

Lumi: Oulussa on nyt lunta poik­keuk­sel­li­sen paljon

Ihmiset: Ou­lu­lais­läh­töi­nen Jarkko Nyman kaatoi te­le­vi­sios­sa naisia liu­ku­hih­nal­ta, nyt hän on rak­say­rit­tä­jä

Mainos: Jakajaksi Kaleva Mediaan – tutustu ja hae tästä

Pääkirjoitus
Tilaajille

Työn juh­la­päi­vä on ju­nio­ri­työn­kin juh­la­päi­vä – eri­tyi­ses­ti Kem­pe­lees­sä

Linnakankaan palloiluhalli Oulun ja Kempeleen rajalla on kolmen urheiluseuran yhteistyön helmi. Kovassa käytössä olevassa ylipainehallissa pelataan niin jalkapalloa kuin pesäpalloakin.

Linnakankaan hallin pyöreät muodot Oulun ja Kempeleen rajalla näkyvät vieressä menevälle moottoritielle. Ohikulkevissa autoissa matkustavista harva aavistaa, mitä ylipainehallin sisällä tapahtuu ja ketkä sitä käyttävät.

Ouluntullin pohjoispuolella, etelään mentäessä moottoritien vasemmalla puolella oleva palloiluhalli on kolmen urheiluseuran ja kahden palloilulajin yhteistyön hieno tulos (Kaleva 25.4.).

Hallissa kempeleläiset seurat, jalkapalloon erikoistunut Ajax-Sarkkiranta ja pesäpalloon keskittynyt Kempeleen Kiri tekevät yhteistyötä oululaisen jalkapalloseuran Tervarit-junioreiden kanssa.

Seurat ovat mukana hallin omistavassa Kempeleen Palloiluhalli Oy:ssä, joka on yleishyödyllisten yhdistysten omistama osakeyhtiö. Yhtiö hallinnoi myös pienempää ja vanhempaa hallia Kempeleen keskustassa.

Linnakankaan palloiluhalli maksoi noin 1,65 miljoonaa euroa, ja ne tulivat pääosin yksityisiltä rahoittajilta.
Linnakankaan palloiluhalli maksoi noin 1,65 miljoonaa euroa, ja ne tulivat pääosin yksityisiltä rahoittajilta.

Lue Digiä _0,25 € / viikko_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.