Kaavoitus: Vä­li­ky­län ja Ruskon teol­li­suus­aluei­den väliin suun­ni­tel­laan uutta työ­paik­ka-aluet­ta

Sää: Ke­vät­tal­ven nätit päivät jat­ku­vat Oulun seu­dul­la, kes­ki­viik­ko­na voi tulla lisää lunta

Luitko jo tämän: Oulun ke­hu­tul­la tont­ti­po­li­tii­kal­la on kään­tö­puo­len­sa – Ve­ron­mak­sa­jien rahoja on myös tuh­lat­tu, arvioi apu­lais­pro­fes­so­ri

Mainos: Mitä enemmän tiedät sitä helpommin äänestät, tilaa tästä Kaleva Digi + Lehti 2 kk 59,90 euroa

Tutut nimet jat­ka­vat ko­koo­muk­sen, kes­kus­tan ja kris­til­li­de­mok­raat­tien pii­ri­joh­dos­sa Poh­jois-Poh­jan­maal­la

Oululainen Tomi Kaismo on valittu jatkamaan kokoomuksen Pohjois-Pohjanmaan piirin puheenjohtajana. Kyseessä on Kaismon 13. kausi piirin johdossa. Sunnuntaina Oulussa pidetyssä piirikokouksessa varapuheenjohtajina valittiin jatkamaan Pekka Simonen Oulusta ja Pauliina Valkovirta Vaalasta.

Lauantaina henkilövalintoja tehtiin myös keskustan Pohjois-Pohjanmaan piirikokouksessa Rokualla. Piirin puheenjohtajana jatkaa Jussi Ylitalo Tyrnävältä. Varapuheenjohtajina jatkavat Marjut Lehtonen Oulaisista ja Liisa Lumijärvi Raahesta.

Myös kristillisdemokraattien Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun piiri kokousti lauantaina. Piirin puheenjohtajana valittiin jatkamaan Leena Askeli Kempeleestä ja varapuheenjohtajana Marja-Leena Kemppainen Oulusta.