Liikenne: Täys­säh­kö­tak­sit yleis­ty­vät Oulun tol­pil­la

Kolumni: Ei kannata sai­ras­tua, jos asut syr­jä­se­dul­la

Oulu: Kii­ke­liin suun­ni­tel­tu me­ri­kyl­py­lä hakee jälleen li­sä­ai­kaa – ja on to­den­nä­köi­ses­ti saa­mas­sa sitä

Mainos: Tilaa tästä Kaleva Digi 13,90 €/kk

Tilaajille

Tun­net­ko jo su­ma­kin? Kokeile sitä Lä­hi-idän keit­tiön sa­laat­tiin fat­tous­hiin ja täytä leivät kevään vih­reil­lä kas­vik­sil­la

Toukokuun reseptit ovat kepeitä. Patongin väliin sujahtaa napakaksi paahdettu broccolini ja salaatissa rouskuu parsa ja kurkku. Kaunis limettipiirakka kruunaa aterian.

Fattoush-salaatti viimeistellään sumakilla.
Fattoush-salaatti viimeistellään sumakilla.
Kuva: Elina Ylitervo

Raikkaan keväiset salaatit tabbouleh ja fattoush ovat tuttuja Lähi-idän keittiöstä. Fattoush maustetaan sumakilla, jonka maku on hieman hapan ja sitruksinen.

Sumakki on oiva lisä maustehyllylle, sillä se sopii niin salaatin päälle ripoteltavaksi kuin riisin tai paistettujen kasvisten mausteeksi.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.