Taide: Ou­lu­lai­nen Elsi Tau­riai­nen jul­kai­si maa­laus­vi­deon ja sai 100 000 seu­raa­jaa

Neuvottelutaito: Oulun po­lii­sin neu­vot­te­lu­ryh­män vetäjä kertoo tiu­kim­mat ti­lan­teen­sa

Kolumni: Sek­suaa­li­nen ah­dis­te­lu on rikos ja siihen tulee suh­tau­tua sel­lai­se­na

Mainos: Tilaa tästä Kaleva Digi 13,90 €/kk

Lukijalta
Mielipidekirjoitus
Tilaajille

Tukea hen­ki­lö­ju­na­lii­ken­teel­le Haa­pa­ran­nal­le – näin Norja, Ruotsi ja Suomi yh­dis­te­tään hen­ki­lö­ju­na­lii­ken­teen osalta

Hallitus on mandaattikaudellaan tehnyt useita ratkaisevia päätöksiä vahvistaakseen yhteistyötään Pohjoismaissa, EU:ssa ja Natossa. Suomi on ja tulee olla vahva myötävaikuttaja ja aktiivinen toimija näillä yhteistyöareenoilla.

Yksi hallituksen päätöksistä on ollut sähköistää ratayhteys Ruotsiin, yhtenäinen lenkki on ollut poikki Laurilasta Haaparantaan. Työ on parasta aikaa käynnissä, rahoitusta on saatu sekä yhteistyötä on tehty EU:n, Ruotsin ja Suomen välillä. Ratayhteys tulee yhdistymään Haaparannanrataan, jonka Ruotsi on saanut valmiiksi ja näin luonut modernin, yhtenäisen rautatieverkoston Pohjoismaihin.

"Hallituksen on syytä velvoittaa VR käynnistämään henkilöjunaliikenne Haaparannalle joulukuussa 2024, kun infrastruktuuri on saatu valmiiksi."

Sähköistyksellä luomme hyvän pääsyn ympäri vuoden jäättömään satamaan Narvikissa ja pääsyn ruotsalaiseen ja norjalaiseen rautatieverkostoon.

Lue Digiä _0,25 € / viikko_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.