Tilaajille

Timi Iso­nie­mi ja Petri Vei­jo­nen ha­lu­si­vat tuoda ruo­ka­rek­ka-kon­sep­tin myös ou­lu­lais­ten ulot­tu­vil­le – "Tämä ei ole ihan fine di­nin­gia eikä perus gril­li­ruo­kaa­kaan"

-
Kuva: Anssi Juntto

Oululaisille Timi Isoniemelle ja Petri Veijoselle ruuanlaitto on aina ollut lähellä sydäntä. Pari vuotta sitten aivan muilla aloilla työuraansa tehneet kaverukset miettivät oman ruokapaikan perustamista, mutta sillä erää ei päästy pähkäilyä pitemmälle.

Mutta kun Isoniemi oli viime vuonna lomautettuna koronan takia, hänellä oli aikaa lueskella 13 vuotta sitten laatimaansa katuruokaravintolan liiketoimintasuunnitelmaa. Ajatus kirkastui ja otti pyörät alle.