Käräjäoikeus: Omis­ta­jal­ta ka­ran­nut koira puri toista koiraa ja miestä Rak­si­las­sa

Otteluseuranta: Kärpät karkasi Sai­Pal­ta jo avau­se­räs­sä

Olut: Tornion panimo löysi keinon auttaa Uk­rai­naa, vaikka olutta ei saa mark­ki­noi­da hy­vän­te­ke­väi­syy­del­lä

Mainos: Tilaa Kaleva tästä

Ter­ve­tu­loa Lou­hok­sel­le — Radio Kalevan Me­tal­li­lou­hok­sen kaik­kien aikojen en­sim­mäi­ses­sä jak­sos­sa pu­hut­tiin ja kuun­nel­tiin vai­kut­teis­ta me­tal­li­mu­sii­kis­ta

Metallilouhos on Radio Kalevan kerran kuukaudessa esitettävä metallimusiikin-erikoisohjelma, jossa puhutaan ja kuunnellaan raskaampaa musiikkia läheltä ja kaukaa. Studiossa vakiojäseninä toimivat Lauri Tuohimaa (Embraze, Charon, For My Pain..) ja Juho Viinikanoja (Slow Fall), sekä juontaja Ville Muikkula.

Oulu
Radio Kalevan kerran kuukaudessa metallimusiikin erikoisohjelmassa istahdetaan kuuntelemaan raskaampaa musiikkia läheltä ja kaukaa. Studiossa Ville Muikkula, Lauri Tuohimaa ja Juho Viinikanoja.
Radio Kalevan kerran kuukaudessa metallimusiikin erikoisohjelmassa istahdetaan kuuntelemaan raskaampaa musiikkia läheltä ja kaukaa. Studiossa Ville Muikkula, Lauri Tuohimaa ja Juho Viinikanoja.

Maaliskuussa 2023 Radio Kalevan taajuudella käynnistynyt Metallilouhos aloitti kerran kuukaudessa tapahtuvat kokoontumisensa Lauri Tuohimaan ja Ville Muikkulan kerratessa omia vaikutuksen tehneitä metallimusiikin kappaleita ja yhtyeitä. Keskustelun yhteydessä matkattiin lapsuuteen, nuoruuteen ja Kiiminkien Kiurujen kanssa Helsinkiin katsomaan Amorphista ja Popedaa.

Mukana myös kuuntelijoiden nosto, legendaariselta nimeltä!

Kuuntele jakso alla olevan playerin kautta!

Kaikkien aikojen ensimmäisen Metallilouhoksen soittolistalla kuullaan:

Radio Kaleva Metallilouhos, jakso 1: Maaliskuu, 2023.
Tekijä: Ville Muikkula

Seuraavan kerran Metallilouhos kuullaan Radio Kalevalla perjantaina 26.1. klo 17 alkaen! Ohjelmasarjan ensimmäiset jaksot soivat uusintana lauantaisin klo 22 alkaen!

Radio Kalevan Metallilouhos soittolista Maaliskuu 2023:

Sentenced - Noose

Amorphis - Into Hiding

Rammstein - Sehnsucht

Ozzy Osbourne - Bark at the Moon

Mengele - Selection

Metallica - Whiplash

CMX - Manalainen

Stam1na - Uudet kymmenen käskyä

Impaled Nazarene - Total War, Winter War

Slayer - Raining Blood