Ruka: Toi­mi­tus­joh­ta­ja Antti Kärävä kerää tois­ten­kin koi­ran­ka­kat, koska se on hänestä hyvää joh­ta­mis­ta

Koti: Re­mont­ti­koh­det­ta etsinyt perhe löy­si­kin vasta val­mis­tu­neen kodin Kem­pe­lees­tä

Retkeily: Tun­net­ko nämä 6 paikkaa Oulun edus­tal­la?

Mainos: Tilaa Kaleva tästä

Tästä sun pitäisi kuulla — Radio Kalevan hel­mi­kuun Me­tal­li­lou­hok­ses­sa kuun­nel­tiin ja pu­hut­tiin muun muassa fes­ta­ri­kiin­ni­tyk­sis­tä

Metallilouhos on Radio Kalevan kerran kuukaudessa esitettävä metallimusiikin-erikoisohjelma, jossa puhutaan ja kuunnellaan raskaampaa musiikkia läheltä ja kaukaa. Studiossa vakiojäseninä toimivat Lauri Tuohimaa (Embraze, Charon, For My Pain..) ja Juho Viinikanoja (Slow Fall), sekä juontaja Ville Muikkula.

Oulu
Radio Kalevan kerran kuukaudessa metallimusiikin erikoisohjelmassa istahdetaan kuuntelemaan raskaampaa musiikkia läheltä ja kaukaa. Studiossa Ville Muikkula, Lauri Tuohimaa ja Juho Viinikanoja.
Radio Kalevan kerran kuukaudessa metallimusiikin erikoisohjelmassa istahdetaan kuuntelemaan raskaampaa musiikkia läheltä ja kaukaa. Studiossa Ville Muikkula, Lauri Tuohimaa ja Juho Viinikanoja.

Radio Kalevan kerran kuukaudessa kuultavassa metallimusiikin erikoisohjelmassa helmikuun lähetyksessä Lauri Tuohimaa, Juho Viinikanoja ja Ville Muikkula tutkiskelivat hieman tulevan kesän festarikalenteria. Yllätyksiä ja mielenkiintoisia nimiä riitti, niin etelästä kuin pohjoisesta.

Levylautasella tarjoiltiin myös musiikkia läheltä ja kaukaa, erästä paikallista yhtyettä jopa kahteenkin otteeseen. Ota kuukauden kuunteluun alla olevasta playeristä!

Radio Kalevan Metallilouhos: Helmikuu 2024
Tekijä: Ville Muikkula

Seuraavan kerran Metallilouhos kuullaan maaliskuussa 1v. syntymäpäivälähetyksen hengessä! Viime vuoden uusinnat pyörivät Radio Kalevan lauantai-illoissa klo 22 alkaen!

Metallilouhoksen soittolistalla helmikuussa 2024

Revulsion - Walls (Kuukauden paikallinen)

Senteced - Nepenthe

Zeal & Ardor - Death to the Holy

Kalmah - The Black Waltz

Tarot - Pyre of Gods

Sentenced - Noose

Slayer - Blood Red