Mainos

Tar­vit­set­ko rin­nal­le­si kes­kus­te­li­jaa tai spar­raa­jan? Yrit­tä­jän tu­ki­verk­ko on uusi palvelu yrit­tä­jän avuksi

Pohjois-Pohjanmaan Yrittäjät (PPY) ja alueen Yrityskummit ovat aloittaneet alueellisen Yrittäjän tukiverkkopalvelun. Se on suunnattu kaikille pohjoispohjalaisille yrittäjille, jotka haluavat rinnalleen keskustelijaa ja sparraajaa.

Yrittäjän tukiverkkopalvelu on avoin matalan kynnyksen luottamuksellinen palvelu, jossa yrittäjä voi keskustella mieltään painavista asioista, liittyivätpä ne sitten liiketoimintaan tai omaan vointiin.

Yrittäjä voi ottaa yhteyttä palveluun, jos yrityksen taloudellinen tilanne on heikentynyt, oma jaksaminen huolettaa, kokee olevansa yksin tekemässä päätöksiä ja kaipaa tietoa saatavissa olevista palveluista ja jos yrityksen toiminta vaikeutunut äkillisesti tai pitkään jatkuneista syistä.

Tukiverkko tuo yrittäjälle langan päähän kuuntelijan, jolla on ymmärrystä yrittäjän arjesta ja liiketoiminnan lainalaisuuksista. Yrittäjä saa nopean tilannearvion ensisijaisesti hoidettavasta asiasta sekä apua vaihtoehtojen pohtimiseen.

Yrittäjä saa tukiverkkopalvelun avulla ajantasaista tietoa muista palveluista muun muassa rahoituksesta, tervehdyttämisestä, saneerausmenettelystä, omistajanvaihdoksesta, mentoroinnista ja jaksamisesta.

Maksuttoman palvelun taustalla toimii Yrityskummien lisäksi laaja, yrittäjää lähellä olevista tahoista koostuva asiantuntijaverkosto.

Palvelun puhelinnumero tulee olemaan 050 3437 490, numero avautuu lähiaikoina. Yhteydenottopyynnön voi jättää myös sähköisesti PPY:n verkkosivujen www.ppy.fi kautta.

Alueellisen tukiverkkopalvelun lisäksi yrittäjällä on käytössään valtakunnallinen Yritys-Suomi Talousapu -neuvontapalvelu, joka auttaa ja neuvoo talous- ja maksuvaikeuksissa olevia yrittäjiä. Yritys-Suomi Talousavun puhelinnumero on +358 2950 24880. Palvelun neuvojat ovat yrityksen talouden ja tervehdyttämisen asiantuntijoita.