Uimahallit: Oulun ui­ma­hal­lis­sa ja Ve­si-Ja­tu­lis­sa sul­jet­tu altaita bak­tee­ri­löy­dös­ten vuoksi

Kuvagalleria: Ve­ren­pu­nai­nen ja vio­let­ti hetki ikuis­tui lu­ki­joi­den ko­mei­siin kuviin

Luitko jo tämän: Oulun Nor­maa­li­kou­lun si­sä­il­ma­on­gel­mat ovat taas ta­pe­til­la, reh­to­rin mukaan koulu on jat­ko­ajal­la

Tak­si­kus­ki ajoi vä­ki­jouk­koon Bor­län­ges­sä Ruot­sis­sa, neljä louk­kaan­tui – kul­jet­ta­ja pi­dä­tet­tiin

Taksi ajoi väkijoukkoon Borlängen keskustassa hieman ennen keskiyötä. Autoa kuljettanut mies pidätettiin heti tapahtumapaikalla.

Kolme joutui sairaalaan, kun taksikuski ajoi väkijoukkoon Ruotsin Borlängessä viime yönä. Poliisi sai tapahtuneesta hälytyksen kello 23.42.

Borlängen keskustassa tapahtuneessa yliajossa neljä loukkaantui, ja heistä kolme vietiin sairaalaan ambulanssilla. Aftonbladet-lehden mukaan loukkaantuneet olivat noin 35-vuotias mies, noin 50-vuotias mies ja noin 18-vuotiaat mies ja nainen. Loukkaantuneista yksi sai vakavia vammoja.

Taksia kuljettanut mies pidätettiin heti tapahtumapaikalla. Poliisin mukaan todistajalausunnot osoittavat miehen toimineen tahallaan, ja häntä epäillään murhayrityksestä.

– Tutkimme mahdollisuutta, että tekijän tarkoituksena oli osua tiettyyn henkilöön, poliisin tiedottaja Mats Öhman totesi Aftonbladetille.

Lehden mukaan tapahtumapaikalla olleet sivulliset saivat pysäytettyä auton ja kiskoivat kuljettajan ulos autosta.

Poliisi ei kommentoinut vielä teon motiivia. Aftonbladetin ja Expressen-lehden mukaan tiedossa ei ole seikkoja, jotka osoittaisivat teon olevan terroriteko.

Poliisin mukaan miestä on kuulusteltu jo yön aikana. Aftonbladet kertoo, että kuljettajan ja todistajien kuulustelut jatkuvan tänään lauantaina.