Tilaajille

Syö­mäs­sä: Puis­to­las­sa on puit­teet astetta luk­suk­sem­paan lou­naa­seen

Paistettu lohi salvia-voikastikkeessa oli makoisa tuttavuus. Puistolan annoksissa on panostettu esillepanoon.
Paistettu lohi salvia-voikastikkeessa oli makoisa tuttavuus. Puistolan annoksissa on panostettu esillepanoon.
Kuva: Kati Valjus

Ravintola Puistola pisti koronarajoitteiden aikaan ovensa säppiin ja keskittyi remonttiin. Remppa on nyt valmis. Suurin muutos on se että alakerran pizzeria Cantinaa ei ole enää erikseen, vaan pizzoja tarjoillaan katutasossa. Siis samassa kerroksessa, jossa sijaitsee myös Puistolan ”kööki” sekä kahvila.

Köökin puolella on pöytiin tarjoilu. Tiski on hiukan siirtynyt, mutta muuten Puistola tuntuu olevaan entisellään: valoisa, suosittu ja akustiikaltaan hiukan kaikuisa. Tarjoilijan ensimmäinen kysymys menee kokonaan ohi.