Jau­he­li­ha­kei­ton oudon hajun syy selvisi Oulussa – eh­dit­tiin tarjota kou­luis­sa ja päi­vä­ko­deis­sa

Oulu: Val­tuus­ton uusi pu­heen­joh­ta­ja Jarmo J. Husso pitää po­li­tiik­kaa lasten leik­ki­nä 70-lu­kuun ver­rat­tu­na

Kolumni: Tapasin Teuvo Hak­ka­rai­sen Brys­se­lis­sä ja kysyin, ha­luaa­ko hän yhä maa- ja met­sä­ta­lous­mi­nis­te­rik­si

Mainos: Tilaa tästä Kaleva Digi 13,90 €/kk

Lukijalta
Mielipidekirjoitus
Tilaajille

Suomi elää hen­gel­li­ses­sä suo­ri­tus­ti­las­sa

On tosi hämmentävää saada lukea, että äiti ja isä ovat nykyään vääriä nimityksiä ja esimerkiksi isästä tulisi käyttää nimitystä "siittäjä". Olemme perimmäisten kysymysten äärellä. Itselläni on aina ollut äiti ja isä, mummu ja  vaari, täti, setä ja eno. Tämä perustuu sukulaissuhteisiin ja yhteisölliseen kanssakäymiseen.

Olen itse myös kahden nuoren kummisetä. Siis kummisetä, jonka tehtäviin kuuluu vastuita ja velvollisuuksia, en siis ole kummihenkilö.

Monelta tämän päivän ihmiseltä puuttuvat hengellinen koti, henkinen pääoma ja sydämen sivistys. Jos henkinen pääoma ja sydämen sivistys puuttuvat, niin ei auta vaikka olisi kuinka monta loppututkintoa tai vaikka tohtorinhattu päässä. Kyky ymmärtää asioita ja soveltaa niitä käytännön tilanteisiin on jotakin aivan muuta kuin se mitä kirjoissa opetetaan.

On ihan pakko olla huolissaan Suomen nuorista ja siitä mihin heitä on johdettu ja kasvatettu.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.