Politiikka: Merja Ra­sin­kan­gas vaihtaa kes­kus­tas­ta pe­rus­suo­ma­lai­siin, ko­koo­muk­ses­ta Oulun suurin val­tuus­to­ryh­mä

Oulun kaupunginjohtaja: Seppo Määtän joh­ta­ja­so­pi­mus hy­väk­syt­tiin – palkka 14 000 euroa

Luitko jo tämän: Bar­ta­ve­gen esit­tä­mä kri­tiik­ki jää­kie­kon ju­nio­ri­pe­lis­sä oli liikaa – se­los­tuk­set pantiin het­kek­si pannaan

Mainos: Tilaa Kaleva Digi koko vuodeksi samaan hintaan: 12,90 € / kk + 1 kk kaupan päälle, tilaa tästä

Tilaajille

Suo­mel­la on kolme pahaa on­gel­maa – Martti He­te­mä­ki he­rät­te­lee päät­tä­jiä: "Kan­san­ta­lou­tem­me vel­kaan­tui 10 vuo­des­sa eu­ro­mais­ta eniten Kreikan ja Slo­va­kian jäl­keen"

Valtiovarainministeriön entinen supervirkamies Martti Hetemäki listaa poliitikoille kolme haastetta, jotka on kevään eduskuntavaalien jälkeen ratkaistava – olipa hallituksessa kuka tahansa.

Valtiovarainministeriössä pitkän uran tehnyt työelämäprofessori Martti Hetemäki muistuttaa, että Suomen vaihtotaseen kehitys on ollut Kreikan ja Slovakian jälkeen huonointa koko euroalueella viimeisen kymmenen vuoden aikana. Valtion menot ovat ylittäneet tulot säännönmukaisesti vuosi toisensa jälkeen. Siinä riittää tulevilla päättäjillä kiinni kuromista.
Valtiovarainministeriössä pitkän uran tehnyt työelämäprofessori Martti Hetemäki muistuttaa, että Suomen vaihtotaseen kehitys on ollut Kreikan ja Slovakian jälkeen huonointa koko euroalueella viimeisen kymmenen vuoden aikana.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.