Koronavirus: Ko­ro­na­ra­joi­tus­ten pois­tu­mi­nen näkyy sai­raa­la­hoi­don tar­pees­sa ja leik­kauk­sia on jou­dut­tu pe­ru­maan OYSissa

Vanhat kuvat: Oulun Rat­sas­ta­jien tarkat har­joi­tuk­set – rat­sas­tus­kil­pai­lut hou­kut­te­li­vat run­saas­ti yleisöä Oulun Po­kaa­liin

Tilaajille

Suklaa se­lät­tää kaa­mok­sen­kin – rän­tä­sa­de unoh­tuu, kun dippaat marjoja ja he­del­miä val­ko­suk­laa­seen tai teet itse Daimia

Suklaa on nautintoaine, jonka suosiota ei mikään horjuta. Suuhun sujautettu suklaapala tuo nautintoa, lohtua ja energiaa erityisesti pimeänä vuodenaikana.

Suklaafondue on helppo makea päätös aterialle. Sulata se vaihteeksi valkosuklaasta ja mausta leivontamausteilla ja vaikkapa konjakilla.
Suklaafondue on helppo makea päätös aterialle. Sulata se vaihteeksi valkosuklaasta ja mausta leivontamausteilla ja vaikkapa konjakilla.
Kuva: Helena Saine-Laitinen

Näillä herkullisilla ohjeilla onnistut varmasti tekemään arjesta juhlaa. Valkosuklaafonduen ja itse tehdyn suklaan lisäksi kannattaa kokeilla kupista syötäviä appelsiini-suklaakakkusia ja rapeita suklaa-myslikeksejä.

Suklaan herkullinen syntytarina alkaa kaakaopuista, jotka viihtyvät trooppisella vyöhykkeellä lähellä päiväntasaajaa.