Henkirikokset: Oulussa jo toinen hen­ki­ri­kos viikon sisään

Lumi: Oulussa on nyt lunta poik­keuk­sel­li­sen paljon

Ihmiset: Ou­lu­lais­läh­töi­nen Jarkko Nyman kaatoi te­le­vi­sios­sa naisia liu­ku­hih­nal­ta, nyt hän on rak­say­rit­tä­jä

Mainos: Jakajaksi Kaleva Mediaan – tutustu ja hae tästä

Lukijalta
Mielipidekirjoitus
Tilaajille

Stoppi Tuiran alas­ajol­le – ihminen ei elä ai­noas­taan lei­väs­tä, pel­käs­tään muutama päi­vit­täis­ta­va­ra­kaup­pa ei riitä

Vuodenvaihteessa Posti jakoi tiedotteen, jonka mukaan palvelut Tuirasta lopetetaan. Jäljelle jäisi vain yksi noutopiste entisen Valintatalon tiloissa toimivaan K-markettiin. Entäpä jos tuiralainen haluaisi lähettää paketin tai tilaa vievän kirjeen, joka ei mahdu postiluukusta? Pitäisikö hänen silloin mennä asioimaan Raksilaan tai Ruskoon.

Jos kerran Tuiraan jää noutopiste, niin miksi sama paikka ei voi toimia myös lähetyspaikkana? Ja ennen kaikkea, miksi toinen uusista palvelupisteistä sijoitetaan Ruskoon? Sinne on matkaa Tuirasta yli viisi kilometriä, eikä bussiyhteyttä. Kaikilla ei ole omaa autoa.

Voi vain kuvitella minkälainen ryysis Raksilan palvelupisteeseen tulee, kun tuiralaiset rupeavat siellä asioimaan. Tämän voi päätellä jokainen, joka on Tuiran omassa palvelupisteessä asioinut S-marketissa entisen Tapulin tiloissa. Lähes joka kerta jonot ovat olleet valtavat.

Kysynkin, miksi tuiralaisia sorretaan taas? Kyllä Tuira, joka on pinta-alaan ja väkilukuun suhteutettuna Oulun suurin kaupunginosa, tarvitsee jatkossakin kävelymatkan päässä sijaitsevat omat postipalvelut, josta voidaan sekä lähettää että vastaanottaa paketteja.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.