Soini: Median käytös "e­pä­ter­vet­tä" Im­mos-ko­hun aikana

Puheenjohtaja Timo Soini (ps.) arvosteli puoluekokouksessa kovin sanoin tiedotusvälineiden käytöstä Immos-kohun aikana.

Puheenjohtaja Timo Soini (ps.) arvosteli puoluekokouksessa kovin sanoin tiedotusvälineiden käytöstä Immos-kohun aikana. Soinin mukaan media ei kunnioittanut hänen yksityisyyttään loman aikana.

- Niin sanottu Immos-kohu sai aikaan epätervettä käytöstä, jota en hyväksy enkä toivo kenellekään, Soini sanoi.

Soinin mukaan toimittajat häiritsivät hänen perheensä rauhaa muun muassa soittamalla hänen vaimolleen ja käymällä hänen kesäasunnollaan. Soini vaati tiedotusvälineitä jättämään hänen perheenjäsenensä rauhaan.

- Heillä ei ole mitään tekemistä minun ammattini tai politiikkani kanssa, joten toivon, että vastaava ei toistu, Soini sanoi.

Soinin mukaan perussuomalaisissa ei ole sijaa väkivaltaista toimintaa synnyttäville ajatuksille. Hän viittasi puheessaan äärioikeistolaisen Suomen Vastarintaliikkeen väkivaltaiseen mellakointiin Jyväskylässä viikko sitten.

Perussuomalaiset eivät hyväksy väkivaltaa eivätkä vihapuhetta ketään kohtaan, eivät myöskään perussuomalaisia kohtaan, Soini painotti.

Soini ei maininnut puheessaan monikulttuurisuuden vastaisilla näkemyksillään huomiota herättänyttä kansanedustaja Olli Immosta.

Halla-aho: Immonen valinnut parlamentaariset keinot

Se, että Olli Immonen (ps.) on kansanedustaja, on osoitus siitä, että hän valinnut vaikutuskanavakseen parlamentaariset keinot, sanoo europarlamentaarikko Jussi Halla-aho (ps.).

- Demokratian vihollisiin kuuluvat veistä heiluttavat vastarintaliikkeen miehet ja kiviä heittelevät niin sanotut antifasistit, mutta myös ne pääkirjoitustoimittajat, kolumnistit ja poliitikot, jotka eivät kunnioita kansalaisten vaaleissa osoittamaa tahtoa, vaan pyrkivät sanelemaan millaisia mielipiteitä eduskunnassa saa olla edustettuna, Halla-aho sanoi perussuomalaisten puoluekokouksessa Turussa ja sai massiiviset suosionosoitukset yleisöltä.