Eläimet: Ou­lu­lai­nen per­heen­äi­ti tilasi netistä munia, ja nyt oma­ko­ti­alueel­la ku­jer­taa lähes 60 vii­riäis­tä

Työmaa: Ra­ken­nus­työt koet­te­le­vat Nal­li­ka­rin idylliä tänä kesänä

Urheilu: Oliko Oulun kes­kus­ken­tän alla sa­lai­nen be­to­ni­le­vy, josta Lipon pe­laa­jat saivat etua?

Mainos: Tilaa tästä Kaleva Digi 13,90 €/kk

Tilaajille

Si­ni­sim­pu­koi­den se­son­ki­ai­kaa ovat kylmät kuu­kau­det – Näin var­mis­tat, ett­ei­vät sim­pu­kat ehdi pi­laan­tua ennen kuin val­mis­tat niistä nopeita herk­ku­ja

Talven lämmittävä ykkösruoka syntyy mutkattomasti valmiista tomaattikastikkeesta, chorizosta ja sinisimpukoista.

Tuoreiden simpukoiden kypsennysaika on vain 3–4 minuuttia. Voit myös oikaista ja käyttää pastaan valmiita säilykesimpukoita.
Tuoreiden simpukoiden kypsennysaika on vain 3–4 minuuttia. Voit myös oikaista ja käyttää pastaan valmiita säilykesimpukoita.
Kuva: NINA.KARLSSON

Etenkin ranskalaiset ovat tarkkoja siitä, että simpukoita nautiskellaan vain niinä kuukausina, joiden ranskankieliseen nimeen kuuluu r-kirjain. Eli kaikkina kuukausina syyskuusta huhtikuuhun, septembresta avrilliin.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.