Unelma Hietasaaressa: Ou­lu­lais­per­he re­mon­toi vanhan puu­ta­lon oman nä­köi­sek­si

Valmistuneet: Ou­lu­lai­nen kuk­ka­kaup­pa­yrit­tä­jä myy tänä vii­kon­lop­pu­na lähes tuhat ruusua – lue, miten kukan saa säi­ly­mään pi­dem­pään

Kolumni: Oulu on jäänyt pussin pe­räl­le, ja se tekee monen arjesta rai­vos­tut­ta­van han­ka­laa ja kal­lis­ta

Mainos: Tilaa tästä Kaleva Digi 13,90 €/kk

Lukijalta
Mielipidekirjoitus
Tilaajille

Säh­köi­sen asioin­nin taakse on hyvä pii­lou­tua – jos on asia­kas­pal­ve­lua, niin missä on asia­kas­pal­ve­li­ja?

Valto Salonperä (Kaleva 18.6./Lukijalta). Kirjoitit asiaa, aiheina nettiaika. Kerran luennolla ravitsemusterapeutti esitti kysymyksen, että tiedämmekö mitä eroa on nälällä ja mielihalulla? Aito nälän tunne esiintyy ihmisellä 1–2 kertaa päivässä, mutta mielihaluilla ei ole määrää, eikä se ole siis aitoa nälän tunnetta.

Tästä pitkää aasinsiltaa luovien pyytäisinkin nyt ihmisiä ajattelemaan, milloin muutos ja kehitys ovat aidosti tarpeellisia ja milloin ne ovat vain mielitekoja ilman perusteluja? Oma näkemykseni on, että muun muassa tietokoneen käyttö olisi pitänyt rajoittaa vain työpaikoille. Sen myötä asioiminen on vain hankaloitunut ja hidastunut. Sähköisen asioinnin taakse on hyvä piiloutua.

Loputon jonottaminen puhelimessa maksaa maltaita, eikä virastoissa tunneta enää käsitettä ”kiireellinen”. Lausahdus "sieltä se löytyy netistä" on korvannut itse asiakaspalvelutilanteen. Onko tällaiseen käytökseen oikein esimiehen lupa?

Olin aikoinani X pankin asiakas, mutta vaihdoin sitten pankkia.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.