Tilaajille

Saa­re­loi­den eteisen puu­ver­hoi­lus­sa ko­mei­lee iso mänty – Näin tuot tärkeät va­lo­ku­vat uudella tavalla esiin si­sus­tuk­ses­sa

Suomalainen yritys on kehittänyt uudenlaisen menetelmän valmistaa visuaalista puupintaa sisä- ja ulkoverhoiluun.

Vähän vihreyttä ja valoa nuutuneeseen syysaamuun? Esimerkiksi keittiön välitilaan asennettuun valotauluun voi helposti vaihtaa valokuvaa. Pia Santala muutti miehensä Villen ja tyttäriensä Aadan ja Ainon kanssa Porin kesän 2018 asuntomessualueelle. Sisustussuunnittelija ehdotti eteisaulaan paneeliseinää. Digitaalinen koneisto lukee tietokonekuvaa, ja sitä pystyy muuntamaan työstettävään muotoon. Tämä valokuvasta tehty seinä oli esillä Habitaire-messuilla Helsingissä.
Vähän vihreyttä ja valoa nuutuneeseen syysaamuun? Esimerkiksi keittiön välitilaan asennettuun valotauluun voi helposti vaihtaa valokuvaa.
Vähän vihreyttä ja valoa nuutuneeseen syysaamuun? Esimerkiksi keittiön välitilaan asennettuun valotauluun voi helposti vaihtaa valokuvaa.

Suomalainen yritys on kehittänyt uudenlaisen menetelmän valmistaa visuaalista puupintaa sisä- ja ulkoverhoiluun. Tähän saakka kuvioitua puuverhoilua on tehty hyvin rajoitetusti.

Perinteinen tapa on ripustaa kodin seinille valokuvatauluja läheisistä ja elämän tärkeistä paikoista. Viime vuosina suomalaiset yritykset ovat kehittäneet uusia tapoja käyttää valokuvia kodin sisustuksessa.

Pia ja Ville Santalan talossa komeilee eteisaulassa iso mänty, joka on myös tehty mäntyseinään. Mänty on melkein kaksi ja puoli metriä korkea ja runsaat kaksi metriä leveä.