Terveys: Mitä hoito OYSissa oi­keas­ti maksaa? Katso jät­ti­lis­taus

Pääkirjoitus: Viisi huu­me­kuo­le­maa vii­kos­sa on liikaa – uhreja on enemmän kuin lii­ken­tees­sä

Luitko jo tämän: Vie­rai­lim­me per­heen­äi­ti Marika Fin­ger­roo­sin luona ja saimme sek­si­le­lu-esit­te­lyn

Saaga Travel aloit­taa kul­je­tuk­set Oulun kes­kus­tas­ta Koi­te­lin­kos­kel­le ja Li­min­gan­lah­del­le, kokeilu jatkuu mah­dol­li­ses­ti myös ke­sä­kau­del­la

Lähtöpaikkana on Oulun kaupungintalon edusta Kirkkokadulla.

Koitelinkosken tulvaa keväältä 2020.
Koitelinkosken tulvaa keväältä 2020.
Kuva: Jukka-Pekka Moilanen

Saaga Travel aloittaa kuljetukset Koitelinkoskelle ja Liminganlahdelle kevätlauantaisin. Ensimmäinen kuljetus toteutetaan Oulun keskustasta ensi lauantaina 17. huhtikuuta ja viimeinen 29. toukokuuta.

Lähtöpaikkana on Oulun kaupungintalon edusta Kirkkokadulla. Kuljetus Koitelille lähtee kello 11 ja Liminganlahdelle tuntia myöhemmin. Menopaluulipun hinta on etukäteen ostettuna 20 euroa ja autosta ostettuna 25 euroa.

Liikennöinti saa jatkoa mahdollisesti myös kesällä.

– Tällä kevätkauden kestävällä kokeilulla haluamme testata, olisiko tällaiselle viikko-ohjelmatyyppiselle ohjelmalle lähikohteisiin tilausta myös kesän aikana. Saamme samalla myös tärkeää asiakaspalautetta, Saaga Travelin markkinointijohtaja Pekka Kimpimäki sanoo tiedotteessa.

Koitelinkoskelle ajava linja-auto pysähtyy Merikoskenkadulla, Hintan risteyksessä, Kuusamontien ja Raitotien risteyksessä, Hönttämäellä, Välikylässä, Jäälin Grillillä ja Jäälissä. Matka keskustasta Koitelinkoskelle kestää noin 35 minuuttia. Paluukuljetus keskustaan lähtee kello 14.

Liminganlahdelle suuntaava bussi puolestaan pysähtyy Kempeleentiellä, Oulunlahden koululla, Virtaojalla ja Kempeleen kunnantalolla. Kuljetus on perillä noin kello 12.40. Paluukuljetus lähtee liikkeelle kello 15.30.