Teollisuus: Con­lo­gil­le jät­ti­kaup­pa Puo­lus­tus­voi­mil­ta

Käräjätuomio: Pa­pe­ri­rul­lia kul­jet­ta­nut rek­ka­kus­ki kärähti huu­meis­ta Iissä

Kolumni: Kuka keksi laittaa kä­ve­ly­ka­dun pät­käl­le nop­pa­ki­viä? – Ou­lus­sa kyn­ne­tään epä­ta­sai­sia nop­pa­ki­vi­ka­tu­ja vielä pitkään

Tilaajille

Ruu­tu­ajan kyt­tää­mi­nen pa­laut­ti kiel­to­lain per­hei­siin – Oulussa jär­jes­tet­tä­vän pe­li­ta­pah­tu­man taus­ta­voi­ma: "Tiu­kal­la ra­joit­ta­mi­sel­la suhde pe­laa­mi­seen voi vää­ris­tyä"

Verkkopelitapahtumissa pelaajat istuvat yksin koneellaan ja luurit päässä. Ensivilkaisun ei pidä antaa hämätä. Lanit ovat nörteille vuoden tärkein sosiaalinen tapahtuma, jossa pelaamisen lisäksi voi löytää jopa tulevan työpaikan tai puolison.

Vectoramassa paikalle tulevien pelaajien keski-ikä on 17 vuotta. Tapio Haapala ja Suvi Jänkälä vastaavat siitä, että kaikki toimii Ouluhallissa, jossa verkkopelitapahtumaan osallistuvat nuoret lanittavat läpi vuorokauden. Vectorama on yksi suurimmista alan tapahtumista Suomessa ja Pohjois-Suomen suurin.
Vectoramassa paikalle tulevien pelaajien keski-ikä on 17 vuotta. Tapio Haapala ja Suvi Jänkälä vastaavat siitä, että kaikki toimii Ouluhallissa, jossa verkkopelitapahtumaan osallistuvat nuoret lanittavat läpi vuorokauden.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.