Tilaajille

Ro­tuaa­rin kat­ta­mis­sel­vi­tys pian lop­pu­suo­ral­la – mah­dol­li­nen ra­ken­ta­mi­nen veisi ai­ka­naan vuosia, eikä vielä puhuta ra­ha-asiois­ta

Tuoreimmassa työpajassa ideoitiin lisää keinoja ja mahdollisuuksia Rotuaarin olosuhteiden ja Oulun keskustan vetovoiman parantamiseksi.

Selvitys Rotuaarin mahdollisesta kattamisesta valmistunee loppukeväästä. Tuoreimmassa työpajassa ideoitiin lisää keinoja ja mahdollisuuksia Rotuaarin olosuhteiden ja Oulun keskustan vetovoiman parantamiseksi.

Oulun keskustan kehittämiseen liittyvä selvitys kävelykatu Rotuaarin mahdollisesta kattamisesta on vähitellen valmistumassa. Tulevaisuuden Rotuaarin hahmottelun taustalla on Oulun keskustavisio 2040, joka hyväksyttiin kaupunginvaltuustossa jo toissa keväänä.

– Rotuaarin kattamisselvitys pyritään saamaan kansiin toukokuun loppuun mennessä. Aika tiukka tavoite se kyllä on, koska selvitystyötä on tehty hyvin laaja-alaisesti ja monista eri näkökulmista, projektipäällikkö Juha Isoherranen Oulun kaupungin yhdyskunta- ja ympäristöpalveluista kertoo.