Itsenäisyyspäivä: Näin suuri paraati Oulussa jär­jes­te­tään

Kolumni: Suo­ja­tien ylit­tä­mi­nen Oulussa on uh­ka­pe­liä hen­gel­lä

Kunniamerkit: Katso, ketkä poh­jois­suo­ma­lai­set saivat it­se­näi­syys­päi­vän kun­nia­mer­kit

Mainos: Tilaa tästä Kaleva Digi 13,90 €/kk

Rom­mi-Ru­si­na ja Wallu Mu­hok­sel­ta aloit­ti­vat jo jou­lu­val­mis­te­lut – lähetä kuvia lem­mi­keis­tä jou­lu­puu­his­sa

Rommi-Rusina-kissa ja Wallu-koira ovat jo aloittaneet joulukoristelut Muhoksen Päivärinteellä kaikessa yhteisymmärryksessä. Lähetä kuva jouluisesta lemmikistäsi.

Rommi-Rusina ja Wallu toivottavat hauskaa joulua. Joulukoristelu sujuu niiltä yhteispelillä.
Rommi-Rusina ja Wallu toivottavat hauskaa joulua. Joulukoristelu sujuu niiltä yhteispelillä.
Kuva: Lukija

Rommi-Rusina-kissa ja Wallu-koira ovat jo aloittaneet joulukoristelut Muhoksen Päivärinteellä kaikessa yhteisymmärryksessä.

Kaksikosta kuva lähettänyt Irmeli Lippo kertoo, että sattuneesta syystä perheessä ei ole kuitenkaan joulukuusta tänä jouluna. Nimittäin runsaan vuoden ikäinen Rommi-Rusina on sen verran vilkas herra, ettei kuusta kannata ottaa sisälle.

Joulukoristeet kiinnostavat kissaa niin, että tarkkana saa olla.

– Wallu ja Rommi-Rusina ovat olleet toistensa parhaat kaverit heti ensitapaamisesta lähtien, ne nukkuvatkin yhdessä. Wallu on herkkä koira ja kissa on äärettömän topakka. Ne sopivat yhteen. Kissa ei ole kertaakaan käyttänyt kynsiään Walluun, Lippo selittää.

Vaikka Rommi-Rusinan perheeseen tulon myötä joulukukat ovat vaihtuneet tekokukiksi, se ei haittaa joulutunnelmaa. Lemmikit tuovat iloa ja ovat tiiviisti mukana joulusiivouksessakin.

Lähetä kuva jouluisesta lemmikistäsi Kalevan lukijakuviin verkkolomakkeella tai numeroon 13222. Kuvista koostetaan hyvän mielen kuvagalleria.